Vyhledat událost

12 tipů, kam vyrazit na letní festival

12 tipů, kam vyrazit na letní festival

Léto je za dveřmi a vy ještě nemáte žádné plány? Nezoufejte, naštěstí máte nás. Přinášíme Vám hned 12 tipů na letní festivaly po celé České republice.


Ústecký Majáles 2019

Vše odstartuje již 27. dubna Ústecký Majáles, který se odehrává v Letním kině Ústí n. L. Každý posluchač si zde přijde na své, jelikož nabídka žánrů je zde opravdu rozmanitá. Máte rádi rap a hip hop? Pak právě Vy si určitě nesmíte nechat ujít vystoupení Marpa & Troublegangu. Patříte spíše mezi fanoušky rocku? Nezoufejte – na Ústeckém Majálesu vystoupí také kapely jako UDG, Mirai nebo třeba Vypsaná fiXa. Vstupné stojí lidových 400 CZK a pro studenty dokonce pouze 350 CZK!

Majáles Liberec 2019

Na vlně Majálesu budeme pokračovat a to 10. – 11. května v Liberci, v parku Budyšínská. Line-up se zde však mění a proto na pódiu uvidíme například Monkey Business, kteří tento rok vyhráli Anděla za Skupinu roku. Vedle nich se představí například i kapela UDG, Wohnout nebo třeba Sebastian. Permanentku na oba dva dny můžete pořídit za skvělých 290 CZK a studenti s platným průkazem mají dokonce vstupné zdarma.

BACH for ALL

Tvorba současných kapel Vám nic neříká a patříte spíše mezi fanoušky klasické hudby? Tak právě pro Vás je ideální BACH for ALL festival, který již probíhá. Můžete se těšit na spoustu zahraničních hostů, ale také českých virtuózů, které si můžete poslechnout až do 30. září v pražském Klementinu. Cena těchto vstupenek je velmi rozmanitá a pohybuje se od 200 CZK do 600 CZK.

JamRock Festival 2019

V tomto článku Vám přinášíme 12 tipů na letní festivaly a víte kolikátý ročník JamRock Festivalu tento rok proběhne? 12.! Buďte u toho s námi a přijďte si poslechnout ve dnech od 6. – 8. června do areálu Pod Rozálkou v Žambreku spoustu výborných umělců. Na jednom pódiu se představí například Dilana (USA), kapela Chinaski, Paulie Garand, Jelen, nebo třeba Pokáč! Vstupné je v tuto chvíli za skvělých 799 CZK.

Mariánské léto Brno 2019

Hned z Žamberka se můžeme přesunout do Brna, kde se uskuteční 6. ročník Mariánského léta a to 21. června. Line-up zde sice není ještě uzavřený, ale už teď Vám můžeme slíbit skvělý program! Vystoupí zde kapela Chinaski, Arakain, nebo třeba slovenská kapela IMT Smile, kterou určitě nemusíme nijak zdlouhavě představovat. Tohle vše a mnohem víc si můžete vychutnat již za 450 CZK!

Vysočina Fest 2019

Začátkem prázdnin určitě nesmíte vynechat festival Vysočina, který se uskuteční v Letním kině Jihlava. Přináší Vám hned tři dny plné zábavy a vystoupí zde více než 35 umělců! Každý si zde přijde na své a dokonce je zde dopodrobna vymyšlený i skvělý program pro ty nejmenší. Debbi, Chinaski, Iné Kafe, Lenny, Majk Spirit, Marek Ztracený a mnohem víc. Tohle vše je pro Vás připraveno a lupeny můžete pořídit již za 1450 CZK.

Přehrady Fest 2019

Láká Vás festival u vody? Pak je pro Vás ideální volbou Přehrady fest! Tento festival se rok od roku rozrůstá a tentokrát Vám přináší hned tři termíny. Na fesťák můžete zavítat 12. – 13. července na Slapy, 2. – 3. srpna na Vranov nebo 9. – 10. srpna na Seč. Přehrady fest pro Vás má nejen jedinečné prostředí, ale také jedinečné vystupující. Těšit se můžete například na Chinaski, Bena Cristovao, Eddie Stoillow či Marka Ztraceného. Pořiďte si vstupenky, dokud ještě jsou a to za skvělých 820 CZK.

Létofest 2019

Mrzí Vás, že ani jeden z výše jmenovaných festivalů se neodehrává právě ve Vašem městě? Nemějte obavy! S Létofestem se zcela jistě trefíme. Ten totiž probíhá od 12. července až do 7. září hned v 8 českých městech. Kapely jako Pražský výběr, Mandrage, Vypsaná fiXa nebo třeba Divokej Bill se představí v Pardubicích, Českých Budějovicích, Olomouci, Ostravě, Brně, Plzni, Karlových Varech a Liberci. Vstupenky můžete zakoupit za 880 CZK a za tuto cenu si můžete užít dva dny plné zábavy!

Polanka Fest 2019

Jelen, Mirai, Pekař, MIG 21, Divokej Bill a další na jednom pódiu v Třebíči? U toho přeci nesmíte chybět. Doražte ve dnech 26. – 27. července na koupaliště Polanka a buďte u toho s námi. Čekají Vás dva dny plné zábavy, koupání a skvělé hudby. Lupeny jsou v tuto chvíli za skvělých 550 CZK, ale brzy se bude cena zvedat! Takže neváhejte a ulovte si svoje vstupenky.

Hradecké léto 2019

Léto se bude blížit ke konci, ale přeci jenom nás ještě čeká pořádná nálož zábavy. V Hradci Králové 24. srpna totiž proběhne Hradecké léto 2019. Přijďte do Šimkových sadů a užijte si kapelu Tři sestry, Rybičky 48, Visací zámek a mnoho dalších umělců. Tento fesťák si můžete užít již za 399 CZK, takže rozhodně neváhejte a doražte.

RADIOFEST 2019

Od Ústeckého Majálesu uběhla již nějaká doba a v Ústí se nic neděje? Ale děje! Letní kino Ústí n. L. opět ožije dne 25. srpna, kdy se zde uskuteční RADIOFEST 2019. Line-up zde sice zatím není odhalený, ale kdo RADIOFEST navštívil již v minulosti, určitě ví, že je opravdu na co se těšit. Jedná se totiž o největší rodinný festival na severu Čech! Vstupenky na tento festival si můžete zakoupit za pouhých 190 CZK.

Soundtrack Poděbrady 2019

Láká Vás festival více zaměřený na filmovou hudbu a multimédia? Pak je pro Vás Soundtrack Poděbrady tou ideální volbou. Jedná se o jedinečný mezinárodní festival filmové hudby a multimédií. Doražte ve dnech 29. srpna – 1. září do Poděbrad a užijte si poslední letní dny s námi. Můžete se těšít na koncertní provedení filmu Šakalí léta, Šíleně smutná princezna a spoustu dalších aktivit. Lupeny můžete pořídit již od sympatických 250 CZK.