Vyhledat událost

CHINASKI přicházejí s novým klipem! Jaké mají letos plány?

CHINASKI přicházejí s novým klipem! Jaké mají letos plány?

Ještě než se kapela Chinaski odebere do studia, aby v nové sestavě natočila další album, vypouští do éteru skladbu Tamaryšek. Poslední singl z nahrávky Není nám dopláče má ambici navázat na předchozí hity!

 

Ten doprovází aktuální videoklip režiséra Jakuba Mahdala. Vznikal na Islandu a v domově seniorů na Chodově a láme se v něm radost i smutek zároveň. Aktuální skladba bude rovněž součástí playlistu plánovaného turné kapely na přelomu jara a léta. Přesvědčte se sami, videoklip je skutečně povedený a nejednoho z vás chytne za srdce!

Píseň samotná se docela vymyká tvorbě Chinaski a je trošku temnější a smutnější než ostatní. Je o životě a všech jeho vrcholech a pádech. Snažil jsem se to vyjádřit i ve videoklipu. Láme se tam radost i smutek zároveň. Moc často to podle mě v klipech není běžné. Vždy je buď veselý nebo smutný. Tenhle má obojí,“ popisuje režisér Jakub Mahdal.

Tuto skladbu naleznete na poslední desce kapely Chinaski a určitě ji uslyšíte i na koncertech. Kluci pracují i na nových skladbách, na které se také můžete těšit na připravovaném tour. Chinaski vyrazí z hal pod širé nebe do letních kin a přiberou exkluzivní hosty. Všechna vystoupení doplní velkolepá vizuální show, která slibuje intenzivní zážitek. Vstupenky na tyto velmi očekávané koncerty si můžete zakoupit na TicketLIVE!

Jestli se vám tyto termíny nehodí, nezoufejte! Chinaski vystoupí třeba i na Mariánském létě v Brně, na Přehrady festu nebo v Praze je jako na jediné akci v našem hlavním městě můžete zastihnout na Afterparty hudebních cen Evropy 2.

Nebo máte raději svoji domácí pohodičku a hudbu si nejlépe vychutnáte v pohodlí domova? Máme pro vás také řešení! Nejnovější album Není nám do pláče si u nás můžete zakoupit jak ve fyzické podobě, tak v digitální.

Těšíme se na vás na koncertech!

Váš TicketLIVE