Vyhledat událost

Na podzim bude o zábavu postaráno!

Na podzim bude o zábavu postaráno!

Nezoufejte, že je léto skoro za námi, pestrý podzim vám to vynahradí! Jak už bývá zvykem, hudební umělci vyráží na turné, aby vám představili nové songy, přepracovanou show a společně s vámi si vychutnali tu nenahraditelnou atmosféru.

 

A na koho se tedy můžete těšit? Pojďme se na to podívat!

Třeba šumperská banda O5 & Radeček spolu se zpěvákem Jakubem Děkanem vyráží v říjnu na Dobrý zprávy tour, pojmenované podle nové desky, kterou vydali po sedmi letech. Turné Radečků a Jakuba Děkana odstartuje zostra – koncertním křtem nové desky O5 a Radeček v Lucerna Music Baru. Poté se muzikanti vydají do Brna, Ostravy, Děčína, Liberce, Plzně a dalších šesti měst. Budou to skvělé hudební večírky, máte se na co těšit!

Na turné vyráží i oblíbená zpěvačka Ewa Farná. Rozhodla se omezit počet venkovních vystoupení na městských akcích a festivalech a pro své fanoušky chystá divadelní turné s názvem “Málo se známe”. Předvede své písně v komornějším prostředí, byť na energii a naléhavosti neubere. Přesvědčte se sami ve Zlíně, Českých Budějovicích nebo Hradci Králové!

I kapela MIG 21 pokračuje v koncertování a to i na podzim 2019! Podzimní část s názvem HYJÉ! zahájí 4. října v Českých Budějovicích, kde spustí šňůru plnou nekonečné zábavy. Nechat zlákat se můžete i do Písku nebo třeba Velkého Meziříčí. Zazpívejte si spolu s Jirkou Macháčkem a kapelou hity jako Kalhotky si sundej, Chci ti říct, Mávej, Tančím, nesmrtelný song Malotraktorem a spoustu dalších!

Do Prahy vám přijedou zahrát i skvělí muzikanti Kandráčovci, a to 22. října do Lucerna Music Baru. Členy tohoto seskupení jsou bývalí muzikanti z různých folklorních souborů. Hudebníci úzce spolupracují s regionálním vysíláním RTVS v Košicích. Pojďte si spolu s nimi zazpívat známé songy!

Také světově proslulá a neobyčejně nadaná virtuoska Vanessa-Mae přidala na seznam svého vyprodaného světového turné Čechy a Slovensko! S sebou přiveze výtečnou kapelu a doprovodí ji i český smyčcový orchestr a osm tuzemských vokalistů. Publiku představí to nejlepší ze své hudební kariéry, buďte tam!

Nebo raději českou klasiku, kterou je kapela Lucie? Skupina bude pokračovat v koncertování i v tomto roce. Po osmi vyprodaných hokejových stadionech se rozhodla vyrazit na turné po menších halách v Česku, které nese název Evolucie tour, jako jeho první část. V listopadu se svojí show vystoupí v Hradci Králové, Liberci, Ústí nad Labem, Karlových Varech, Českých Budějovicích, Jihlavě, Znojmě, Zlíně, Olomouci nebo Třinci. Jestli jste propásli první část turné, která proběhla na podzim 2018, teď máte jedinečnou možnost vychutnat si to naplno! Lupeny rychle mizí, tak šup!

Úspěšná slovenská kapela IMT Smile se na vás také chystá! 19. listopadu v pražském Foru Karlín předvede velkolepou show. Nenechte si uniknout tuto příležitost a doražte si užít nezapomenutelný večer se spoustou známých songů!

Také nevíte kam skočit dřív? Tento podzim bude prostě pecka, protože

naživo je to nejlepší!