Vyhledat událost

Neztrácejte čas vymýšlením dárků, máme řešení!

Neztrácejte čas vymýšlením dárků, máme řešení!

Dárky, dárky, dárky! Období, kdy se vám nic jiného nehoní hlavou, se blíží! Také vám pracují mozkové závity měsíce dopředu kvůli tomu, co by potěšilo vaše blízké? Máme pro vás elegantní východisko - VOUCHER!

 

Můžete si přestat lámat hlavu. VOUCHER vyřeší všechno za vás!

V nabídce pro vás máme dárkové vouchery, které je možné uplatnit na jakékoliv akce z našeho webového portálu.

Vyberte si z několika cenových kategorií: 300 CZK, 500 CZK, 1000 CZK či 2000 CZK. S naším voucherem je vše velmi jednoduché. Obdarovanému stačí udělat jen pár kliků a vstupenky může držet v ruce během pár minut!

A jaké žhavé tipy pro vás máme?

Co třeba vyrazit na koncert anglického zpěváka Jamesa Blunta, který se do Prahy vrací s novým albem. Zazpívejte si spolu s ním hity jak Goodbye My Lover, You're Beautiful nebo Wisemen.

Také jedna z nejúspěšnějších českých kapel Chinaski plánuje velké halové turné k nové desce "11"! "Myslím, že je to naše nejsilnější album a mám z něj velkou radost.“ dodává zpěvák Michal Malátný. Velkou show přivezou do Ostravy, Olomouce, Brna, Jihlavy, Českých Budějovic, Pardubic, Jičína, Liberce a Prahy. Mrkněte i na speciální vstupenky, které zahrnují spoustu výhod ;).

Pokud jste fanouškem taneční hudby, máme pro vás to pravé ořechové! Do Brna totiž míří spasitel house music Fedde Le Grand. Remixér superhvězd jako jsou Madonna, ColdplayRobbie Williams, Will.i.am, Moby, Fatboy Slim a autor chytlavého elektro hitu Put Your Hands Up For Detroit zahraje v Zoner Bobyhall.

Jestli raději open-airové akce, určitě si nenechte ujít festival JamRock v Žamberku nebo zbrusu nový Kollerfest, kde samozřejmě zahraje David Koller, také Ben Cristovao, Pokáč, Berenika Kohoutová a další!

I na Valečovském kulturním létě to bude žít! Počas léta vystoupí skupina Arakain s Lucií Bílou, Čechomor, Walda gang, Michal Hrůza, Mňága a Žďorp a spoustu dalších umělců. Nebo si třeba můžete zajít na tento krásný hrad na Vinobraní.

Také Třebíč se nenechá zahanbit. Na Festivalu Borovina v areálu bývalé továrny si pod širým nebem zahraje kapela MIG 21, Mandrage, Jelen, Čechomor a Michal Hrůza.

Myslíme i na ty nejmenší... Úplný Pohádkoland děti zažijí na největším rodinném festivalu v Praze nebo ve Slavkově u Brna. Potkají svoje oblíbené divadelné postavičky, pobaví se různými atrakcemi a zasoutěží o skvělé ceny. Jednoduše spoustu zábavy na jednom místě!

Tyto a hromadu dalších peckových akcí najdete na TicketLIVE.cz. Stačí pár kliků a vykouzlení úsměvu obdarovaného je zaručeno! :)