Vyhledat událost

Držte se pevně, tyto pecky vás posadí na zadek!

Držte se pevně, tyto pecky vás posadí na zadek!

Legendární kapela Lucie před pár dny odstartovala druhou část turné EvoLucie. Také kapela Kabát chystá šňůru koncertů... Nebo máte raději zahraniční hvězdy? Čtěte dál, ať vám žádná pecka neunikne!

Uznávaná kapela Lucie po 15 letech vyráží do regionů s novým albem! Druhá část turné odstartovala minulý týden v Hradci Králové a bude pokračovat napříč celou republikou dalšími zastávkami. Zazpívejte si s kapelou jejich hity jako Chci zas v tobě spát, Medvídek a další. Pecky z nového alba vás také rozhodně nenechají chladnými!

Skupina Kabát neztrácí čas a také připravuje turné! Rozhodně se máte v roce 2020 na co těšit. Stage koncipovanou doprostřed stadionů, nenahraditelnou atmosféru jejich koncertů a k tomu pecky z připravovaného alba, které plánují vydat do začátku šňůry. Všichni návštěvníci koncertu budou tak mít blíže k jevišti a tím se tento zážitek stane nezapomenutelným. Nenechte si to ujít :)

Česká zpěvačka Anna K. začátkem listopadu odstartovala i s kapelou své vánoční turné. Mrkněte na termíny koncertů a zažijte kouzelnou atmosféru divadel. Zazní jak nové, tak starší hity, které si určitě rádi zazpíváte spolu s Annou K. Zapište si to do kalendáře!

Vánoční období se vám chystá zpříjemnit i mladý úspešný český zpěvák Mikolas Josef, který vyráží na turné s názvem Closer To You. Opět vás nemine show, která nemá obdoby! Těšit se můžete na doprovod afrických vokalistů a perfektní taneční show. Nebudou chybět ani citlivé hudební výpovědi zasazené do intimnějšího prostředí klubových scén. Lupeny rychle mizí, tak nepopásněte šanci. :)

A teď trochu přitvrdíme... Žijící legendy heavy metalu, Judas Priest, ovládnou nedalekou Bratislavu! Aktuálně vyráží na turné k svému 50. výročí, pod názvem 50 Heavy Metal Years, které oslaví s fanoušky v hlavním městě našich sousedů. Budete tak mít možnost slyšet a vidět naživo kapelu, která formovala podobu rockové a heavy metalové hudby, tak jak ji známe dnes. 24. července 2020 to odpálí v AXA aréne NTC!

Ještě chvíli zůstaneme kousek za hranicemi. Znáte nu-metalovou hymnu Last Resort? Tuto pecku od Papa Roach zná snad každý. Kapela se poprvé představila slovenským divákům v roce 2018 a 6. března 2020 už se vrací nazpět! Papa Roach a jejich neskutečná show strhne každého, kdo na koncert zavítá. Jako posilu si přizvali stále slavnější Hollywood Undead. Tam prostě nesmíte chybět!

Dalším zahraničním interpretem, kterého písničky si určitě rádi zpíváte, je James Blunt, autor hitů jako You're Beautiful, Goodbye My Lover nebo Wisemen. Zpěvák vystoupí 6. března 2020 v pražské Tipsport Areně! Nejprve vyráží na britské turné, které naváže na světové turné. James Blunt v páteční večer ovládne Prahu. Předvede jak nové songy z alba Once Upon a Mind, tak i svoje zásadní hity.

Jestli už přemýšlíte, kam vyrazíte příští léto, máme pro vás skvělou zprávu. Známe termín dalšího ročníku Vysočina festu! Tento multižánrový kulturní festival rok od roku roste. Řadí se tak mezi velké letní festivaly v České republice. Zapište si do kalendáře 2. - 4. 7. 2020, tehdy se totiž budou dít věci. :) V hlavách, a teď už i v rukou pořadatelů, se rodí další skvělý ročník. Opět se bude konat v jihlavském amfiteátru, tak buďte u toho.

O něco dřív, již desátým rokem, v sobotu 30. 05. 2020, se bude konat tradiční kulturní akce Rockový majáles "Zubří země", jediný a jedinečný rockově orientovaný majáles v celé ČR. Festival nabídne tradiční hvězdné obsazení v čele s kapelami Arakain, Doga, Trautenberk, Alkehol, Vitacit, ale také TH!S a další.

Nebo jste velkým příznivcem chladného období a milujete zimní sporty? Bingo! Opět si můžete užít Světový pohár v Biatlonu a prožít ten adrenalin spolu se závodníky. 

Pojďte do toho s námi! :)