Vyhledat událost

Pojďte si užít léto s TicketLIVE na plné pecky!

Pojďte si užít léto s TicketLIVE na plné pecky!

Jestli jste milovníky sluníčka, nekonečné zábavy, vodních radovánek a hlavně skvělé muziky, s naší letní nadílkou nebudete vědět, kam dřív skočit! Festivalová vlna vás strhne s sebou a na toto léto budete ještě dlouho vzpomínat!

 

Vyrazit se super partou na fesťák je ten nejlepší nápad, jak si užít léto naplno. A že je z čeho vybírat!

Skvělým tipem jak 12. července odpálit festivalovou sezónu jsou hned dvě akce. Začíná totiž šňůra oblíbeného festivalu LÉTOFEST s kapelami Divokej Bill, Wanastowi Vjecy, MIG21, Mandrage, Vypsaná fixa, zpěvačkou Lenny nebo slovenskými Horkýže Slíže a se spoustou dalších. Můžete ho navštívit během celého léta na osmi různých místech!

Další možností je 2. ročník PŘEHRADY FEST, kde kromě hvězdně nabitého hudebního programu v podání Chinaski, IMT Smile, MIG21, UDG, Bena Cristovao, Sebastiana a dalších si užijete i vodních radovánek, sportů a lenošení na pláži. Tak kam to bude? :)

Peckový čas zažijete i na CIBULA FESTu, který se koná v Holíči, na hranicích s našimi slovenskými sousedy, a startuje již ve čtvrtek 18. července. Úspešná kapela Kryštof tady odehraje jediný letní koncert na Slovensku! Vystoupí také stále známější kapela Queenie, Mandrage, Smola a hrušky se svým chytlavým skáčkem, Dalibor Janda a spousta dalších. Buďte u toho!

Skvělou koupačku si užijete také na POLANKA FESTU! Třebíčské koupaliště ovládne chytlavá hudba od kapel MIG21, Jelen, Divokej Bill, Mirai, Vypsaná fixa, Doga a dalších. Takový chill v bazénu s parádní muzikou a drinkem v ruce zní slibně, no ne? Festivalem pro zábavu a oslavu léta i prázdnin je i HRADECKÉ LÉTO, které se koná 24. srpna v Letním kině Širák. Uvidíte plno známých osobností a herců a užijete si koncerty kapel Tři sestry, Rybičky 48 nebo Visacího zámku a spousty dalších.

Severní Čechy také nepřijdou zkrátka. 25. srpna totiž v Letním kině v Ústí nad Labem vypukne RADIOFEST a zapaříte si na kluky z kapely Mirai, Chinaski, TH!S, pohodového Marka Ztraceného nebo Xindla X. Prostě neděle jak má být! 

Hezký den z trochu jiného soudku na vás čeká i 27. července na zámku Letovice. Celý den vás bude hostit více než třicítka pečlivě vybraných vinařů a dodavatelů vín, kteří vám omámí chuťové buňky lahodnými odrůdami v průběhu festivalu VÍNO NA ZÁMKU. K tomu degustační večere a den je jako vyšitý!

Jestli jste spíše na klasiku, také si přijdete na své. Blíží se totiž 2. ročník největšího operního festivalu v Čechách pod širým nebem v podání Severočeského symfonického orchestru - OPERA FEST! Užijte si letních paprsků v dobré společnosti a za doprovodu operní hudby. Na výběr máte ze tří famózních představení, a to Nabucco, Aida nebo Carmen. A to není rozhodně vše! Monumentální představení NABUCCO uvidíte hned několikrát. Legendární opera Giuseppe Verdiho s nezapomenutelným "sborem Židů" se vám předvede ve Svojšicích, Náměšti na Hané, v Ostravě, Mikulově a Valečově! Celou show umocní i nádherné kostýmy a kulisy, prostě úžasná podívaná! 

Myslíme také na vaše ratolesti. Není přece větší radosti, než vidět štěstím rozzářené kukadla svého dítěte. Zaručený úspěch sklidíte 27. července na dětském festivalu ČIPERKA FEST. Ty nejmenší určitě potěší Čiperkové, kteří nejen zazpívají, ale budou všude kolem po celý den. S malými i velkými neposedy si zalumpačí Lumpína a její drak. Originální bubeník Tokhi se svou bubenickou show Groove Army rozbubnuje celý areál a udělá bubeníky i z vás, a také vystoupí i muserka Mína! Prostě dětský sen! Ten vaše děti zažijí i na Vranovské pláži, kde 20. července vypukne POHÁDKOLAND. O zábavu se postará FÍHA Tralala, Čiperkové, Šmoulové, MiOli a další. Nebudou chybět ani oblíbené dětské show, atrakce, různá divadélka, soutěže a činnosti s animátory. Jednoduše úplný POHÁDKOLAND!

Jako každý rok uzavře festivalovou sezónu 29. 8. - 1. 9. 2019 SOUNDTRACK PODĚBRADY oslavou filmové hudby a bohatým programem v lázeňském parku, který bude již tradičně zdarma pro všechny návštěvníky. Filmoví nadšenci si přijdou na své. Doražte poslouchat filmy! 

Už vám praská diář ve švech? To znamená, že vás čeká léto nabité nekonečnou zábavou, na kterou jen tak nezapomenete! :)