Vyhledat událost

Floyd Mayweather v Praze na Box Live 2017

Floyd Mayweather v Praze na Box Live 2017

Boxerská legenda a neporažený šampion svou návštěvou potěší nejednoho fanouška boxu. Představí se totiž na pražské půdě v rámci galavečeru Box Live Praha 2017, na nějž se můžeme těšit už 11. března v letenské hale Královka.

 

I když Floyd svou kariéru ukončil v roce 2015, tak stále patří mezi nejčastěji skloňovaná jména tohoto sportu a rozhodně se není čemu divit. Ukončil své tažení ve velkém stylu a dodnes se vzpomíná na mega-zápas, kdy na sklonku kariéry čelil star, jakou je Manny Pacquiao a dále i Bertovi, proti kterému dokázal obhájit své tituly.

Mayweather však není znám jen kvůli svým výkonům v ringu, ale dlouho platil i za nejlépe vydělávajícího sportovce světa a skvělého showmana, který se rozhodl svou přítomností potěšit nejen Prahu, ale i další evropská města v rámci The Undefeated Tour 2017, v českém překladu Tour Neporaženého 2017.

Samozřejmě se Mayweatherova návštěva nevyhne srovnání s momentem, kdy se na české půdě ukázal Mike Tyson. Mnozí však označují březnovou událost ještě za o něco větší svátek!

 

 

Z vystoupení aktivních sportovců se můžeme těšit na hlavní souboj, ve kterém se představí náš Štěpán Horváth a Němec Arthur Hermann, kteří se utkají o evropský pás šampiona WBO. Dále bude k vidění i Lucie Sedláčková a Fabiana Bytyqi, jež patří mezi velká jména ženského boxu.

Box Live Praha 2017 je obrovským lákadlem nejen pro diváky, ale i pro boxery samotné, protože takto ostře sledovaná událost neunikne nikomu ze světa boxu a už nyní je jasné, že se můžeme těšit na ty nejlepší výkony.

 

Box Live Praha 2017, 11.3.2017 – vstupenky a více informací o události