Vyhledat událost

Kultura opět ožívá a my ti přinášíme ty nejlepší pecky!

Kultura opět ožívá a my ti přinášíme ty nejlepší pecky!

Už dost bylo lenošení doma bez živé hudby, možnosti zajít si na oblíbený film nebo mejdan. Jsme zpět v plné síle a spolu s námi i spousta akcí, které tě rozhodně vytáhnou do společnosti!

 

Hodně muziky zažiješ třeba v pražských Riegrových sadech, nebude zaostávat ani Léto v Krumlově nebo si můžeš naplánovat oddechový večer u filmu v Autokině Strahov. Pojďme se na to podívat :-)

Léto je za rohem a nádherné prostředí zahrádek pražských Riegrových sadů je ideálním místem pro strávení večerů. K tomu skvělá muzika, přátelé a drink a nezapomenutelný večer může začít. Tuto jízdu odstartují Chinaski, dále se můžeš těšit na PSH, Báru Polákovou, Annu K., Mirai, Banjo band Ivana Mládka a další. Jestli by ti to bylo málo, populární Chinaski vyráží na svou vlastní šňůru. Vydávají se pozdravit své fanoušky na jedinečné akce pod širým nebem pro několik stovek diváků. Přijď si užít tuhle speciální atmosféru, která se možná už nikdy nebude opakovat. Během celého léta objedou téměř celou republiku a rozezvučí spoustu krásných míst. Tak si najdi to svoje! :-)

 

Žižkov to také rozjede ve velkém! BeerGarden rozezvučí třeba známá slovenská kapela IMT Smile nebo Kandráčovci, punkáči Visací zámek, Adéla Elbel a Arnošt Fraunberg se svým projektem Malej a velká nebo populární skupina Jelen. Pojďte si to užít s námi. A jestli máš Prahu trochu z ruky, v Českém Krumlově to bude žít také! Krásné prostředí Pivovarské zahrady nabídne skvělou atmosféru, o kterou se postarají kapely jako Wohnout, Chinaski, Mirai, oblíbenec Tomáš Klus a spoustu dalších velkých jmen. Užij si Léto v Krumlově naplno!

Nebo raději Třebíč? I ty můžeš být jedním z fanoušků, kteří se budou účastnit speciálního konceptu Castle Open Air v krásném prostředí na louce pod zámkem. Těšit se můžeš na české popové hudební skupiny Chinaski, Mirai nebo třeba rockovou kapelu Harlej. Připrav se na velkolepou show! Liberec zase 16. října 2020 dostane do varu král českého Instagramu Leoš Mareš, který nedávno jako první Čech žijící v Česku dosáhl milion sledujících. DJ Leoš Mareš spolu s hosty si pro vás připravili večer plný skvělé hudby!

 

Přijď oslavit 50 let od uvaření první várky piva Radegast. Výroční Radegast den proběhne 26. září 2020 v areálu pivovaru v Nošovicích. Můžete se těšit nejenom na tuzemské kapely jako populární Chinaski, Buty nebo zpěváka Janka Ledeckého, ale také na zahraničního hosta a doprovodný program pro správné chlapy. I mladší posluchači si přijdou v létě na své. Oblíbená dětská kapela Čiperkové a populární influencerka a zpěvačka Mína totiž nevydrží pořád sedět doma a tak vyráží na povolené turné do letních kin!

Historicky nejúspěšnější Čech v nejsledovanější hudební události světa Eurovision Song Contest - Mikolas Josef se vrací do Prahy! 14. října pro své fanoušky chystá jedinečnou show plnou tance a překvapení, kde zazní mimo jiné jeho nejznámější hity. Pohodový večer můžeš zažít i trochu jinak. Už jsi navštívil/a největší autokino v Praze, které se otevřelo u spartakiádního stadionu na Strahově? Zažij nevšední americkou filmovou zábavu v Autokině Strahov a přijeď nasávat jedinečnou atmosféru každý den od 21 hodin. Mrkni na program a nabídku!

Začni žít zase naplno a rozjeď to s TicketLIVE!