Vyhledat událost

LUNETIC turné 20 let je v plném proudu!

LUNETIC turné 20 let je v plném proudu!

Už jste tuto informaci zaznamenali? Po několika letech se dali kluci z kapely Lunetic znovu dohromady a vyrazili spolu na turné po celé České Republice.

 

Také si pamatujete na doby, kdy pro vás skladby typu Máma, Ať je hudba tvůj lék či Chtěl bych tě líbat, znamenaly svět? S námi se teď můžete vrátit zpět v době a vychutnat si koncert kapely Lunetic i ve vašem městě!

Skupina LUNETIC vznikla v roce 1995. Pilířem kapely jsou Václav Jelínek (zpěv, kytara), Martin Kocián (zpěv, rap), David Škach (zpěv) a Aleš Lehký (zpěv, rap).

V této sestavě kluci vydali sedm studiových alb – například Cik Cak, ze kterého pochází i známý song Cik Cak, či třeba také alba Časoprostor, Kapky příběhů či jejich poslední album z roku 2012 – Na Vlnách.

Turné je již v plném proudu a proto vám mimo jiné přinášíme pár fotek z koncertů v Litvínově, Hradci Králové, České Lípě, Teplicích a Krnově, kde dokonce Martin Kocián oslavil své 42. narozeniny.  

Pokud chcete i vy být součástí tohoto skvělého turné, můžete si vybrat ještě z několika nadcházejících koncertů, které se uskuteční v Písku, Brně, Ostravě, Jihlavě, Karlových Varech, Praze, kde nás čeká dokonce dvojkoncert a také ve spoustě dalších měst.

Tak neváhejte ani chvilku a zakupte si lístky ještě dnes!

 

CHCI VSTUPENKY NA LUNETIC 20 LET TOUR!