Vyhledat událost

MIKOLAS JOSEF dostane Prahu do varu už příští středu!

MIKOLAS JOSEF dostane Prahu do varu už příští středu!

Dlouho očekávaný koncertní debut zpěváka Mikolase Josefa se blíží! Přípravy vrcholí, lupeny mizí a fanoušci jsou v očekávání. A že je na co se těšit! Mikolas s kapelou totiž chystá unikátní show plnou tanečníků, audiovizuálních efektů a překvapení.

 

Úspěšný bývalý model, který ze dne na den hodil svou rozjetou kariéru za hlavu a začal zpívat, se na módní mola už vracet nechce. To je pro nadšence do jeho hudby dobrá zpráva! Mikolas se rozhodl pro kariéru v hudebním světě a jeho tvorba svědčí o tom, že to byl správný krok. Zpěvák, který začínal buskingem na ulicích v Oslu, Hamburgu, Curychu či ve Vídni, nyní odpálí v pražském Foru Karlín svou první vlastní show za 8 let kariéry. Těšit se můžete i na dokument o jeho životě z doby před úspěchem.

Věděli jste, že Mikolas Josef je jediný Čech, kterého kdy podepsala nahrávací společnost Sony RCA zastupující například Britney Spears nebo Justina Timberlakea? Pecka, co?

Také loni se zúčastnil mezinárodní hudební soutěže Eurovision Song Contest, kde si vybojoval 6. místo a stal se tak historicky nejúspěšnějším Čechem v této soutěži. Už si vás tento mladík získal? Přijďte se přesvědčit o jeho talentu 3. dubna do Fora Karlín!

Viděli jste Mikolasův nejnovější videoklip k songu Abu Dhabi? „Abu Dhabi jsem napsal za méně než hodinu, ta rychlost byla neuvěřitelná, ve studiu měl singl fakt úspěch a když jsem ho pouštěl přátelům, všichni z něj šíleli. Věděl jsem, že mám v rukou něco speciálního,“ komentuje vznik písně Mikolas. Tato hitovka rozhodně zazní na pražském koncertě a roztančí celý sál!

Rodák z Prahy, který napůl vyrůstal ve Znojmě, tvrdí, že by rád v budoucnu vyráběl svůj vlastní alkohol. Jako pravý Moravák se od dědy naučil jak vypálit zlatou slivovici. Tuto zručnost si však nechává do zálohy a nyní si dláždí úspěšnou cestu v hudebním showbyznysu.

Show s názvem My Name Is Mikolas Josef bude koncertem, který si rozhodně nenechte ujít. Čeká vás velkolepá show se spoustou hitů, které vás určitě nenechají chladnými a zatančí si na ně celé publikum. Skvělé efekty a talentovaní tanečníci dodají koncertu tu správnou šťávu až se vám z té choreografie zatočí hlava :). Zazní hity jako Free, Believe (Hey Hey), Lie To Me, Me Gusta a další.

My se už moc těšíme a věříme, že všichni na tuto show budeme ještě dlouho vzpomínat! Zbývá posledních pár lupenů, tak neváhejte už ani minutu a zakupte si vstupenky na vycházející hvězdu MIKOLASE JOSEFA na TicketLIVE!

Tak se 3. dubna všichni sejdeme ve Foru Karlín, platí? :)