Vyhledat událost

Odpal léto s JamRockem!

Odpal léto s JamRockem!

Máme pro tebe skvělý tip, jak zahájit letošní festivalovou sezónu! Nezapomenutelný nářez hudby zažiješ začátkem června na festivalu JamRock 2019!

 

Tři dny života navíc - tak zní heslo legendárního multižánrového festivalu JamRock, který se letos uskuteční už po dvanácté v krásném areálu Pod Rozálkou v Žamberku. Přines si s sebou na festival spoustu dobré nálady, protože to opět bude neskutečný zážitek!

Nabitý line-up tě bezpochyby dostane do varu, k tomu skvělá parta a v ruce dobrý drink a máš našlápnuto na jízdu, která se jen tak nezapomíná. A jaká nadílka nás tedy letos čeká?

Určitě jste už slyšeli někoho zpívat tak, že vám přitom běhal mráz po zádech nebo hrkly slzy do očí. Tak tohle vás čeká, až začne zpívat zpěvačka, která společně koncertovala s ikonami jako jsou Aerosmith, Joe Cocker, Motorhead a další. Řeč je o rockové bohyni DILANA (JAR, USA), která se chystá rozvášnit davy!

Za Dilanou nebudou zaostávat ani další rockové legendy, jako například kapely ŠKWOR, DYMYTRY, VENDETA FM (SPA), WALDAGANG, DOGA, KAMIL STŘIHAVKA, ALKEHOL, KOMUNÁL, MEDVĚD 009, DEBUSTROL, TORTHARRY, ROOT nebo LOCOMOTIVE.

A co by to byl za festival, kdyby na něm chyběli partičky jako jsou CHINASKI, jedineční WOHNOUTi, MIG 21 nebo pořád populárnější JELEN? A to není rozhodně vše! Skvělou podívanou si pro vás připravila i DARA ROLINS (SK), PAULIE GARAND, LIPO, POKÁČ, DĚDA MLÁDEK nebo kapely SKYLINE, SUPPORT LESBIENS a POETIKA.

Rozhodně nesmíme zapomenout na vycházející hvězdu! Tou je RENNE DANG, který zahájí druhý festivalový den. Za měsíc získal jeho singl dva miliony shlédnutí! Sympatický raper s vietnamskými kořeny je držitelem zlaté desky za svůj debutový sólo album CON LAI a členem vydavatelství Blakkwood Records. Skladby mají svůj charakter a trefné texty, které ve spojení s výbornou produkcí jsou balzámem pro uši, přijďte se přesvedčit sami!

Punkeři také nepřijdou zkrátka. Velkou show si totiž pro ně připravili RYBIČKY 48, legendy punku E!E, PUNK FLOID, THE FIALKY, SPS nebo DUKLA VOZOVNA

Tajemství, rytmus, sex i vášeň - to všechno a mnohem víc ucítíte při vystoupení GROOVE ARMY a jejich novém, nejnáročnějším a nejvýpravnějším, projektu ROYAL SQUAD na 12. ročníku JamRocku! Užijte si vystoupení královské armády, která nosí masky, uniformy a strhne vás svou energií.

Čeká na vás 5 pódií, 50 kapel, 50 hodin hudby, množství stánků a nekonečná zábava!

Zakupte si do 30. 5. nejlevnější celofestivalové vstupenky v síti TicketLIVE, cena se bude zvyšovat.