Vyhledat událost

Pod stromečkem jedině zábava!

Pod stromečkem jedině zábava!

Ještě přemýšlíš, co dát svým blízkým pod stromeček? Určitě si vybereš z našich nejlepších akcí, které tě čekají už příští rok!

 

Pokud si nejsi jistý, kterou z těchto skvělých akcí vybrat, můžeš zvolit jednoduchou variantu a zakoupit náš voucher TicketLIVE :)

 

Přijďte si užít hudební zážitek situovaný do krásného prostředí kulturní památky České republiky - Hradu Valečov. Koncerty pod širým nebem, kde si každý vybere tu svoji kapelu. Moderátor a Dj na všech akcích: Martin Hájek. 

 

Létofest 2021 je opět zpět a to hned sedmkrát po celé ČR. Připravili jsme pro vás dva dny plné toho nejlepšího z tuzemské hudební scény, bohatého doprovodného programu a mnoho dalšího.

 

Zajdi si na skvělou show skupiny Chinaski, která tentokrát zahraje v průběhu května 2021 pod širým nebem. Navíc jako poděkování, kapela pozvala na každý koncert místní lidi z první linie, kteří se o vás v době pandemie starali. Bude to opravdu jízda.

 

Francouzský elektronický mág Worakls přiveze do Prahy živý orchestr. Dokonalé spojení grandiózního zvuku živého orchestru a tepavé taneční elektroniky. To je aktuální projekt francouzského virtuóza ukrývajícího se pod pseudonymem Worakls.

 

Paul Van Dyk oznámil dokončení další autorské desky, nazvané Guiding Light. Aby svůj počin náležitě oslavil, ohlásil nové turné. V jeho rámci dorazí 19. března 2021 do Brna a ty se o jeho znamenité hudbě můžeš přesvědčit sám.

 

Největší ikona světové taneční scény Carl Cox, jeden z nejoblíbenějších Dj´s na světě, chystá v Praze pokořit další místo. V sobotu 31. července 2021 zahraje na Křížíkově fontáně a ty to musíš vidět!

 

Pokud máš chuť na pořádně tvrdou hudbu a skvělou show, určitě musíš zajít na jeden z podzimních koncertů skupiny Kabát. Zastávek je celá spousta a ty si vybereš tu svoji správnou! 

 

Nový festival Kinder Fest pro děti, který se bude konat už příští léto 2021. Vystoupí spousta interpretů jako je například FÍHA TRALALA & BABY BAND, PACI PAC, ČIPERKOVÉ, a mnoho dalších. 

 

Máte chuť se podívat na další nabídku událostí? Mrkněte na TicketLIVE