Vyhledat událost

RICO SANCHEZ alias Mr. Voice of Gipsy Kings - věděli jste, že...

RICO SANCHEZ alias Mr. Voice of Gipsy Kings - věděli jste, že...

Rico Sanchez, přezdívaný jako Mr. Voice of Gipsy Kings, se chystá ovládnout Brno a Ostravu. Pojďme se trochu seznámit s tímto talentovaným muzikantem.

 

Rico Sanchez miloval hru na kytaru už jako malý. Velkým úspěchem pro něho bylo, když se ve svých 14-ti letech stal nejmladším členem národního folklórního souboru. Začal si tak plnit svůj sen a učil se hrát, zpívat a cestovat na mezinárodní úrovni, aby získal zkušenosti, které může využít ve své budoucí kariéře. Jako významný člen lidového orchestru získal i mnoho mezinárodních cen. V pouhých 16-ti letech napsal a nahrál svou první píseň.

O pár let později vyrazil do Austrálie, kde vystupoval jako jednotlivec, ale i s různými kapelami. Poznával významné lidi a rozhodl se tam získávat zkušenosti celý rok. Vzdělání pro něj také hrálo důležitou roli, a navzody cestování, vystudoval s vyznamenáním geografii na státní univerzitě přírodních věd.

V roce 1989 přijal nabídku od hudební agentury a přestěhoval se do Rakouska. Začal vystupovat s legendární kapelou Gipsy Kings a vydal svoje první album "Un Deseo".

S rostoucí slávou Rico Sanchez a jeho The Gypsies pronikl na východoevropskou hudební scénu, kde s cikánskou hudbou boduje. S více jak 500 koncerty po celé Evropě se Rico Sanchez stává značkou.

Dnes můžete jeho hudbu slyšet v rádiích v Evropě, Rusku a Asii. Jeho koncerty jsou vždy přeplněné, zvuk bohatý a jedinečný a zážitek nezapomenutelný.

A jeden takový zážitek si můžete odnést z koncertu už na podzim. RICO SANCHEZ & The Gypsies si to totiž namíří do Brna a Ostravy. Rozproudí vás hity jako Jamba RumbaGitano Soy a samozřejmostí budou pecky od Gipsy Kings, a to BamboleoVolareDjobi DjobaBaila me a mnoho dalších.

Těšte se 17.10. v Brně a 18.10. v Ostravě na neuvěřitelný příval energie a známých hitů alá Gipsy Kings party.