Vyhledat událost

Rozjeďte to letos na jaře ve velkém stylu s ticketlive.cz a muzikálem Mamma Mia!

Rozjeďte to letos na jaře ve velkém stylu s ticketlive.cz a muzikálem Mamma Mia!

Inu, příšlo jaro! Jaro je tady...
My v Ticketlive.cz již máme čerstvě uklizeno, program akcí nám kvete do krásy a sezónní únavu jsme zahnali řadou skvělých novinek, které pro Vás v nadcházejících měsících pilně připravujeme.

 

Jestliže zrovna nepatříte k fanouškům luxování a máte pocit, že vás jarní apatie pořád drží ve svých spárech, nezoufejte! Obojího se snadno zbavíte. Stačí si projít naše webové stránky a vybrat si z širokého spektra možností.

 

Abychom vám to však zkraje ulehčili, máme pro vás tip!

 

Jeden z nejúspěšnějších světových muzikálů MAMMA MIA, v jedinečné české verzi, kterou v Praze zhlédlo přes 280.000 diváků, se právě teď vrací na jeviště Kongresového centra na exkluzivních 23 představení!

 

Příběh vás vtáhne do prostředí malého řeckého ostrova. Mladá hrdinka Sophie touží poznat svého pravého otce. Co se může stát, když v předvečer své vlastní svatby pozve tři různé muže, kteří se před 20 lety mihli životem její matky? Jak už to bývá, nečekaná setkání po letech přináší mnoho komických situací.  

 

Největší hity skupiny ABBA jako například Money Money Money, Dancing Queen nebo Super Trouper si můžete zabroukat (a třeba si i trochu zatrsat) společně s hvězdným českým obsazením. Nebude chybět živý orchestr a atmosféru ještě umocní velkolepá výprava.

 

Pro oslavu jara jako stvořeno, co říkáte?

 

A protože NAŽIVO je to NEJLEPŠÍ, nahlédněte do programu a vyberte si z nabízených termínů představení. (Pátrychtivých nadšenců přibývá / Zájem je obrovský, tak příliš neotálejte! Vítěz bere vše! :)

 

VÍTE, že...?

 

Muzikál jako žánr vznikl původně v USA a vyvinul se z různorodých složek, jako opereta, singspiel či revue. Za vůbec první muzikál je považována Loď komediantů (Show boat) z roku 1927 v New Yorku, jejíž úspěch inspiroval řadu dalších autorů. Od 30. let do současnosti tak vznikly stovky nejrůznějších hudebních produkcí.

 

Po stránce hudební byl muzikál postupně ovlivňován klasickou hudbou, jazzem, rockem a v neposlední řadě také moderní pop music. Nejvýznamnější roli ve vývoji muzikálu sehrála jednoznačně newyorská Brodway. Řada proslulých titulů byla posléze také úspěšně zfilmována – jako právě MAMMA MIA.

 

>>> Chci více informací a koupit vstupenky na Mamma Mia! <<<