Vyhledat událost

Protančete rokem 2020!

Protančete rokem 2020!

Pořádně se odvažte a rozbalte to na parketu s těmi nejlepšími světovými DJs! Tento rok do České republiky zavítá hned několik hvězd taneční hudby, které vědí, jak dostat celý parket do varu!

 

Jaká jména nám tedy rok 2020 přinese? Nebudeme vás napínat. Pojďme se podívat, jaké legendy ovládnou několik večerů tohoto roku.

V brněnské Zoner Bobyhall se opět budou ozývat taneční rytmy! Světově uznávaný tranceový DJ a producent PAUL VAN DYK přiveze do Brna nové i své starší hity, které dlouhou dobu neměl v playlistu. Paul van Dykova koncertní turné napříč všemi kontinenty bývají pravidelně vyprodána, tak neztrácejte čas a kupte si svoji vstupenku!

Zkraje května turné po naší republice odpálí našlapaný techno-band SCOOTER v čele s nestárnoucím H. P. Baxterem. Svými hity si podmaní hned několik měst. Jejich známé songy budou znít Plzní, Pardubicemi i Ústím nad Labem. Květen se Scooterem bude hyper, hyper!

V pátek 1. května 2020 bude projekt nazvaný Worakls Orchestra hlavním jménem speciální edice akce Citadela We Love To Help v brněnské Zoner Bobyhall! Francouzský elektronický mág WORAKLS přiveze s sebou živý orchestr. Těšit se můžete i na další jména. Vystoupí také Misa Salacova, Nuff & Lekno, Subgate či Madelaine. Bude to pecka, kterou si prostě nesmíte nechat ujít!

Jedna z nejosobitějších umělkyň techna, NINA KRAVIZ, se jako speciální host představí v Brně na akci Apokalypsa Special! Ačkoliv se může zdát, že se věnuje výhradně technu, suverénně se pohybuje i v mnoha jiných hudebních stylech. Na nejpopulárnější českou indoorovou akci Apokalypsa, pořádanou 29. května 2020 v Zoner Bobyhall v Brně, přijede jako speciální host poprvé. S sebou si přiveze i Hector Oaks z klubu Bassiani a Vladimira Dubyshkina, který nahrává u její společnosti трип.

A teď vás posadíme na zadek! Největší ikona světové taneční scény, CARL COX, se chystá v Praze pokořit další místo! Celá akce vypukne 1. srpna 2020 ve 14 hodin na pražské Křižíkově fontáně. Na hlavní Fountain Open Air stage si zahrají například i duo z Ibizy Nuff & LeknoMisa SalacovaSubgateLucca nebo věrný parťák Carla Coxe, Eric Powell. Nenechte si ujít tuto párty roku!

Roztančit Prahu 2. října 2020 dorazí i legenda elektronické hudby, švédský rodák ADAM BEYER, který již přes dvacet let víkend co víkend „headlinuje“ těm nejprestižnějším festivalům na světě. Jako hosté zahrají Raxon, Victor Ruiz, Joel Mull, Roberto Capuano a další.

Pojďte se naladit na taneční vlnu, tento rok bude jeden velký mejdan! :-)