Vyhledat událost

TicketLIVE kope za všechny. Podpořte interprety, kluby, pořadatele. Podpořte naši kulturu.

TicketLIVE kope za všechny. Podpořte interprety, kluby, pořadatele. Podpořte naši kulturu.

Také vás bolí u srdce z toho, jak se nám svět, který jsme si vybudovali, rozpadá před očima? Pojďme využít volného času a přispět k jeho záchraně.

 

Jen těžko již najdeme človeka, kterého se aktuální nešťastná situace nedotýká. Nejde jen o příkazy a zákazy, které je potřeba dodržovat, abychom chránili jak sebe tak i ostatní, ale i o velký dopad na všechny zaběhnuté věci doposud vnímané jako samozřejmost. Oblíbené kavárny, restaurace i butiky hlásí zavřeno. Chybí nám upocené hodiny strávené v posilovně. Procházka za krásného jarního počasí zní spíše nebezpečně. Svět se zastavil a ekonomika spí.

Tato Šípková Růženka se ale nepíchla o trn a nevyvázne jen s malou rankou, hrozí jí, že se bude zotavovat ještě dlouho po probuzení. Staňme se jejím princem na bílém koni a zachraňme ji co nejdříve. Jak? Stačí nepřestat podporovat krámky, obchůdky či portály, které jsou nám milé, a třeba si sem tam od nich koupit jen něco malého nebo pro nás v této chvíli finančně dostupného. Veřte, že i tímto malým skutkem přispějeme k tomu, aby místa, kam rádi chodíme nakupovat osobně nebo na internetu, tady pořád byla i po konci této krize.

Jistě si říkáte, že sami máte nejasnou budocnost, máte strach, jestli vám vydrží úspory nebo dorazí výplata, co vaše firma a zaměstnanci, koupit to či ono teď nebo až pak... Jestli vám to alespoň trochu peněženka dovolí, nečekejte a prostě si udělejte radost.

Je tady totiž velké množství lidí, kterým se ze dne na den změnil život a přišli o všechny příjmy. Umělci, herci, hudebníci a divadla nemají pro koho hrát, portály, které s nimi spolupracují, pro koho prodávat. Podejte nám i všem výše zmíněným pomocnou ruku a pořiďte si třeba lupeny na letní či podzimní sezonu, když už snad svět bude opět v pořádku. Rozhodně nás čeká několik kulturně nabitých měsíců, přesvědčte se sami

Tato pomoc se každému zaručeně vrátí, protože ekonomika má dopad na všechny a její stagnaci pocítí každý z nás. Nepřestávejme být optimističtí a hlavně nepřestávejme žít, ať se náš svět nezastaví.

 

Váš TicketLIVE