Vyhledat událost

TicketLIVE na sociálních sítích

TicketLIVE na sociálních sítích

Mějte TicketLIVE stále na očích! Je nám jasné, že ne každý má denně čas projíždět své oblíbené weby, proto víme, jak jsou v dnešní době sociální sítě důležité. Většina lidí je má totiž zapnuté každý den a díky tomu má přehled o aktuálním dění.

 

V dnešní době je internet nejrůznějšími sítěmi doslova zaplaven. Téměř každou chvíli vznikne nějaká nová a po pár měsících její sláva vyhasne. My jsme se rozhodli, že se budeme věnovat čtyřem nejrozšířenější a nejpopulárnějším. Pokud vám pojmy Facebook, Instagram, Twitter či Youtube něco říkají, tak rozhodně zbystřete.

Na Facebooku je dnes už skoro každý. Pro mnohé se tato síť stala synonymem pro internet. Proto jsme vůbec neváhali a chceme vám přinášet informace i na té úplně nejnavštěvovanější síti. Moc se nám líbí možnosti, kterých lze využít - ať už se jedná o pouhý text, celá alba fotek nebo třeba i možnost sdílení videí či hudby, tak věříme, že si to své najde úplně každý. Tahle sít nás baví a věříme, že vás bude taky.

 

 

Instagram je z našeho pohledu taková odpočinková síť, kde si uživatel prohlédne fotky večer ve volné chvíli. Můžete se podívat, co přes den dělali vaši přátelé, oblíbení herci, muzikanti a nebo jaké novinky v jídelníčku plánuje vaše oblíbená restaurace. Můžete však sledovat i dění kolem TicketLIVE. Najdete zde fotografie z koncertů, sportovních událostí či ze zákulisí našich účinkujících. Často zde naleznete exkluzivní obsah, který jinde nenajdete.

 

 

Pokud je pro někoho Facebook synonymem pro internet či sociální sítě, tak pro mnohém znamená Youtube to samé, jako pojem internetové video. Chcete sledovat reporty z akcí? Video-pozvánky? Rozhovory s účinkujícími i účastníky? Chcete vidět záběry z míst, kam se mnoho účastníků vůbec nedostane? Pak sledujte TicketLIVE Youtube kanál.

 

 

Follow nám můžete dát i na Twitteru. Ano, to je ta síť, kde nenarazíte na příliš mnoho obrázků ani videí, ale zato zde uvidíte focus na sdělení. Znakové omezení totiž nutí vložit jen to nejdůležitější. Žádné kudrlinky, žádná omáčka. Vmáčknout příspěvek do 140 znaků je někdy pořádná výzva, ale zároveň i ohromná zábava.

 

 

Sociální sítě nejsou vše. Chceme se o vás starat i v našem Gold Clubu. Registrovat se může úplně každý zdarma a na pár kliknutí. Co za výhody získáte? Kromě rychlejšího a pohodlnějšího nákupu, budete vědět o událostech jako první, budete mít přístup ke všem soutěžím, možnost získat volné vstupenky či merchendise v bonusovém programu. Určitě stojí za zmínku i meet & greet a V.I.P. vstupenky. Další informace o Gold Clubu a možnost registrace najdete zde.