Vyhledat událost

Vánoční dárky - každoroční postrach se blíží. Máme pro vás inspiraci!

Vánoční dárky - každoroční postrach se blíží. Máme pro vás inspiraci!

Jako každý rok s příchodem zimy na nás začíná dýchat kouzelná atmosféra Vánoc. S tím přichází nekonečné vymýšlení dárků pod stromeček a přeplněná nákupní centra. Poradíme vám, jak se tomu vyhnout v pohodlí domova.

 

Milujete Vánoce, ale neradi trávíte čas vymýšlením dárků pro své blízké? K řešení vám stačí jen pár kliků!

Darujte kulturní zážítek, tím určitě neprohloupíte. Co tak pořádná tanečná party v podání legendárního DJ FEDDE LE GRANDA? Remixér superhvězd jako jsou Madonna, ColdplayRobbie Williams, Will.i.am, Moby, Fatboy Slim a autor chytlavého elektro hitu Put Your Hands Up For Detroit zahraje v Zoner BOBYHALL. Nebo víkend v Sasazu s hvězdou elektronické hudby ADAMEM BAYEREM bude pro vás větším lákadlem? I německý DJ a producent PAUL VAN DYK plánuje velkolepou party v Čechách.

Také kapela KOSHEEN se zpěvačkou Sian Evans nebo autor hitů jako You're Beautiful, Goodbye My Lover nebo Wisemense - JAMES BLUNT se chystají navštívit Českou republiku. 

Jestli byste rádi někomu zpříjemnili léto, zakoupit můžete i lupeny na letní festivaly jako třeba oblíbený LÉTOFEST, který má 7 zastávek po celé republice, POLANKA FEST s Davidem Kollerem, Markem Ztraceným, kapelou No Name a dalšími nebo MAJÁLES v Liberci či Pardubicích.

Za zmínku určitě stojí i připravované turné kapely KABÁT, které startuje na podzim 2020. Turné se bude konat na zimních stadionech a ve víceúčelových arénách. Na výběr máte z 15-ti měst. I kapela CHINASKI vyráží na šňůru spolu se slovenskými IMT SMILE. Půjde o jediné exkluzivní koncerty v roce 2020 k nové desce. A to za to stojí, no ne? :)

Nelamte si hlavu, jestli jsme vám s žádnou z akcí netrefili do vkusu. V nabídce pro vás máme také dárkové vouchery, které je možné uplatnit na jakékoliv akce z našeho webového portálu.

Vyberte si z několika cenových kategorií: 300 CZK, 500 CZK, 1000 CZK či 2000 CZK. S naším voucherem je vše velmi jednoduché. Obdarovanému stačí udělat jen pár kliků a vstupenky může držet v ruce během pár minut!

Všechny peckové akce najdete na TicketLIVE.cz. Stačí pár kliků a vykouzlení úsměvu obdarovaného je zaručeno! :)