Vyhledat událost

Vychutnejte si léto do sytosti!

Vychutnejte si léto do sytosti!

Užíváte si léto naplno? Jestli pořád čekáte na nějakou našlapanou akci, která vám sedne jako ulitá, čtěte dál a určitě si vyberete!

 

Naskočte do rozjetého vlaku a nechte se unášet letní pohodou. Máme pro vás pár tipů, jak dát létu ty správné grády!

2. ročník jedinečného festivalu Přehrady fest je v plném proudu a pozitivní ohlasy potvrzují, že je rozhodně o co stát. Pláž, koupání, vodní sporty a k tomu nadupaný hudební program? To je prostě idylka jak má být! Rozjeďme to jak se patří 2. - 3. 8. na Vranově a 9. - 10. 8. na Seči!

Vezměte s sebou 10. 8. přátele na Grilování na Formance a prožijte gurmánský sobotní podvečer přímo v pivovaru. Během tří hodin si pochutnáte na bohatém degustačním menu, kdy vám přímo šéfkuchař prozradí jeho tipy a triky pro letní dobroty na grilu. Sami si budete moci pod odborným dohledem připravit flank steak nebo se naučit míchat prvotřídní dresinky pro mlsné jazýčky. Pivo přímo od zdroje poteče proudem a samotný mistr výčepní vám předvede a naučí vás správné techniky čepování piva Pilsner Urquell. Potěšte svoje chuťové buňky!

 

Jestli rádi trávíte letní večery s dobrým filmem a ve skvělé společnosti, Zahradní pavilon Formanka je pro vás to pravé ořechové. Třeba 2. srpna si můžete zajít na peckovej film Bohemian Rhapsody, který vás vtáhne do děje tak, že vám ještě dlouho nedá spát. Nebo třeba 9. srpna na francouzskou komedii Co jsme komu zase udělali?, u které se dobře pobavíte, 16. srpna na nesmrtelný muzikál Mamma Mia! nebo 23. 8. na Teorii tygra.

Významný český muzikant David Koller vystoupí 23. srpna v klubu Loděnice v Benátkách nad Jizerou. Nenechte si ujít skladby jako Chci zas v tobě spát, Recidiva, Amerika, Gypsy Love a další. Jako host vystoupí kapela Vanua 2. Zážitek zaručen! :)

Monumentální představení Nabucco uvidíte pod širím nebem hned několikrát! Legendární opera Giuseppe Verdiho s nezapomenutelným "sborem Židů" se vám předvede v Náměšti na Hané, v Ostravě, Mikulově a Valečově! Celou show umocní i nádherné kostýmy a kulisy, prostě úžasná podívaná!

Nebo raději nálož rocku a punku? V tom případě je pro vás jasnou volbou Hradecké léto, které se koná 24. srpna v Letním kině Širák. Uvidíte plno známých osobností a herců a užijete si koncerty kapel Tři sestry, Rybičky 48 nebo Visacího zámku a spousty dalších.

I na severu Čech to bude žít! 25. srpna se v Ústí nad Labem totiž koná Radiofest! Nedělní pohoda, báječná společnost, v ruce dobrý drink a k tomu kapely Chinaski, MIG21, Mirai, TH!S a neméně úspěšní Xindl X a Marek Ztracený. Letní kino se promění v ráj všech milovníků hudebních festivalů!

Letní festivalovou sezónu jako každý rok uzavře mezinárodní festival filmové hudby a multimédií SOUNDTRACK Poděbrady, který se koná ve dnech 29. 8. - 1. 9. 2019! Oslavu filmové hudby a bohatý program v lázeňském parku, který bude již tradičně zdarma pro všechny návštěvníky, si nesmíte nechat ujít. Filmoví nadšenci si přijdou na své. Doražte poslouchat filmy! 

Už máte plný kalendář? Výborně, pojďme si to užít spolu, ať máme na co vzpomínat! :)