Vyhledat událost

I v roce 2020 si užijete zábavy dosyta!

I v roce 2020 si užijete zábavy dosyta!

Přes Vánoce jsme nelenili a pilně pro vás připravovali akce plné zábavy a té nejlepší hudby. Rok 2020 nám přináší spoustu lákavých událostí, tak si je pojďme užít společně! Podívejme se, jaké akce nás v novém roce čekají...

 

Zpěvačka Ewa Farna se rozhodla prodloužit své úspěšné a vyprodané divadelní turné "Málo se známe" i na jaro 2020 a zavítat především do měst, kde dlouho nekoncertovala. Předvede své písně v komornějším prostředí, byť na energii a naléhavosti neubere, dá hodně prostoru svým vynikajícím muzikantům a vy si ji budete moci zároveň užít pohodlně vsedě. Podívejte se na jarní zastávky tour!

Také oblíbená parta Monkey Business si pro vás připravila pěkný nářez. 8. února to rozbalí v jihlavském Music baru Moment. Parket už na vás čeká!

„Život sám, je příběh“ , říká autor, písničkář Libor Pavlata, člen Akademie populární hudby. Libor s kapelou chystá „Lepší časy tour“, které bylo pojmenováno podle jedné z autorských skladeb aktuálního alba „U stolu“. Během vystoupení však uslyšíte už i písničky z chystaného třetího studiového alba, které se posouvá od folku a poprocku víc k rockovějšímu zvuku s prvky elektroniky. Jukněte, kam všude zavítá!

Ani hip hop nezaspal na vavřínech! Třeba raper Stein27 vystoupí 28. března ve Frýdku-Místku. Brněnský rodák se mezi posluchači alternativního rapu proslavil zejména depresivním obsahem svých skladeb, který se nese celou jeho tvorbou. Proslavil se hlavně písničkou "Růže", dále songy "Planeta Země", "Predator", "Maria", apod. 

Raper Dorian to zase rozjede v Opavě, a to 10. dubna! Dorian od malička působil v rockové kapele, kde zastával roli bubeníka. Na začátku roku 2017 kapelu opustil a začal se věnovat naplno rapu. Jeho první track, který mohla slyšet veřejnost, vyšel 1. března 2018. Poté se začal svému hlasu věnovat naplno. Poslední dobou bourá hitparády svými specifickými texty!

Velká party se chystá i v Lucerna music baru. Legendární kapela Kosheen vyráží do našeho hlavního města. Absolvují na konci února příštího roku turné po Česku, v rámci kterého se živě představí i v Praze, a to hned dvakrát. Lupeny na první koncert zmizely téměř hned. Nepropásněte přidaný koncert, který proběhne 23. února

Březen bude patřit Labyrintu! Představení je inspirováno dílem Labyrint světa a ráj srdce Jana Amose Komenského. Scénické oratorium Jarmily Bekové v provedení sólistů z Městského divadla Brno, symfonického orchestru a pěveckého sboru Chermon pod taktovkou Joela Hána vás provede labyrintem hudebních stylů a žánrů. Vyberte si jeden z termínů.

Nebo si můžete zajít na video, slide show a vyprávění banskobystrického cestovatele Marka Slobodníka z cesty napříč Afrikou na Jawách Pionier. Pět cestovatelů, 5 měsíců na cestách, 15 tisíc kilometrů na jedněch z nejhorších jednostopových motorových dopravních prostředků. Vyražte v březnu do Břeclavi a užijte si večer.

Jestli byste raději protančili celou noc, jste tady správně! Francouzský elektronický mág Worakls přiveze do Brna živý orchestr! Dokonalé spojení grandiózního zvuku živého orchestru a tepavé taneční elektroniky. To je aktuální projekt francouzského virtuóza ukrývajícího se pod pseudonymem Worakls. Jeho show, která získala skvělé ohlasy nejen mezi fanoušky, ale i světovými top producenty, dorazí v pátek 1. května 2020 do brněnské Zoner Bobyhall.

Můžete si také zavzpomínat na staré časy a 14. března 2020 vyrazit na tu největší retro párty 90. let na jihu Čech! Vystoupí kapely Lunetic, Verona, Holki, Mc Erik feat. Ivana a jako třešnička na dortu legendární kapela Twenty 4 Seven. Po koncertě těchto hvězd následuje diskotéka až do 3:00 ve stylu 90. let. Otevřete šatník a nalaďte se na retro vlnu!

Netrefili jsme se vám do vkusu? Mrkněte i na další akce TicketLIVE! :-)