Vyhledat událost

Ideální dárek na Vánoce? Voucher!

Ideální dárek na Vánoce? Voucher!

Lámete si hlavu nad dárky pod stromeček a neumíte se trefit do vkusu svých blízkých? Nezoufejte, máme pro vás ideální řešení! Nemusíte vůbec daleko, stačí pár kliknutí a tento problém můžete hodit za hlavu! :)

Obdarujte své nejbližší dárkem, který jim přinese nevšední zážitek, na který nikdy nezapomenou!

V nabídce pro Vás nově máme dárkové vouchery, které je možné uplatnit na jakékoli akce z našeho webového portálu.

Vyberte si z několika cenových kategorií: 300 CZK, 500 CZK, 1000 CZK či 2000 CZK. S naším voucherem je vše velmi jednoduché. Obdarovanému stačí udělat jen pár kliků a vstupenky může držet v ruce během pár minut!

A na jaké akce se můžete díky těmto voucherům podívat? Pokud jste fanoušky muzikálů, určitě Vám nesmí ujít muzikál Tři oříšky pro Popelku od režiséra Filipa Renče. V létě se naopak můžete těšit na spoustu festivalů – například Mariánské léto v Brně, kde mimo jiné vystoupí i kapela CHINASKI, nebo třeba Přehrady fest, kde kromě kapely CHINASKI můžete vidět i Marka Ztraceného či kapelu UDG. Jste příznivcem elektronické hudby? Pak pro Vás bude ideální vystoupení světoznámého DJ Paula Kalkbrennera, který vystoupí live 2. 3. 2019 v Brně. Netrefili jsme se ani jedním tipem do Vašeho vkusu? Nevadí, voucher můžete využít na jakoukoli akci z naší nabídky, které pořád přibývají.

Neváhejte a pořiďte tento skvělý dárek pro své nejbližší!