Vyhledat událost

Na jaké akce se můžete těšit v blízké budoucnosti?

Na jaké akce se můžete těšit v blízké budoucnosti?

Venku pomalu, ale jistě začíná jaro, sluníčko příjemně pálí a všichni začínáme vystrkovat hlavy ze svých brlohů. Večery pod dekou s teplým čajem jsou u konce, tak pojďme všichni společně ožít a shrnout si, co nás čeká v nasledujících měsících!

 

Už začátkem března si můžete zajít na populární českou kapelu Chinaski, která to 2. března se svými hity rozjede v chotěbořské Sokolovně. Vemte partu a přijďte si užít skvělý večer. Navnadit se můžete jejich nejnovějších videoklipem k písni Tamaryšek, který vznikal na Islandu. 

V ten samý den to rozproudí i jedna z největších hvězd taneční scény Paul Kalkbrenner, který hrál pro 400 000 lidí najednou. Do Brna přijede i s novým albem! Jeho vystoupení „live in concert“ potrvá déle než 3 hodiny. Těšit se můžete také na zahraniční umělce z Kalkbrennerova labelu i domácí špičku. Tančit budete celou noc!

Na skvělý mejdan to tento rok vypadá i na udílení cen nejlepším hudebním interpretům a filmovým osobnostem - Anketě Žebřík! Zažijte 8. března šestihodinovou show, kterou moderují Jakub Kohák a Iva Pazderková, užijte si koncert Tomáše Kluse, Mydy Rabycad, Gaia Mesiah, Vladimíra Mišíka a mnoho dalších. 

Další akcí, kterou byste rozhodně neměli vynechat, jsou Hudební ceny Evropy 2 afterparty ve Foru Karlín v Praze, a to 21. března! Evropa 2 ti přiveze finské rockery The Rasmus, vystoupí Chinaski a celá crew Evropy 2. Prostě party jak má být!

Ten den to ale bude žít i v Třebíči nebo Karlových Varech. Do třebíčského klubu Roxy přichází úspěšná mladá kapela Mirai a bomby pojede v Brooklyn Music Clubu v Karlových Varech Ben Cristovao. Tak na jakou akci vyrazíte?

A co tak rozjet to na vlně hudby německých Scooter? 9. března přivezou do Ostravy to nejlepší z jejich tvorby a vy si tak můžete zavzpomínat a k tomu si užít parádní party! 

Do Prahy zamíří legendy newyorského crossoveru Fun Lovin' Criminals s novým albem Another Mimosa. Kapela, která už třetí dekádu míchá všechny možné styly, které můžete potkat v jejich rodném New Yorku, přijede v rámci velkého evropského turné 13. března 2019 do Prahy, aby ve Fóru Karlín představila svůj nový počin, a samozřejmě potěšila fanoušky svými zásadními hity z minulosti.

Začátkem dubna si vyražte na pořádnou dávku hip hopu. Majk Spirit spolu s živou kapelou se chystá rozvášnit dav v Českých Budějovicích. Můžete se těšit na novou desku a největší hity Majkovi kariéry. POZOR! Nejedná se o běžný koncert! Team Majka Spirita si připraví skutečně našlapaný a prodloužený program.

Zajít si můžete i na poslední zastávku Rocksymphony 2019 do Zlína, kde zazní rockové evergreeny s doprovodem symfonického orchestru. Hlavní hvězdou večera je opět Marta Jandová, která je jednou z nejlepších českých zpěvaček. Na tomto koncertě by neměl chybět žádný správný rocker!

Tak kam to bude? :)

Váš TicketLIVE