Vyhledat událost

Nejžhavější tipy podzimu! Vyražte za zábavou do klubů!

Nejžhavější tipy podzimu! Vyražte za zábavou do klubů!

Truchlíte, že je léto u konce? Není důvod! Teplým slunečným paprskům je pro tento rok sice konec, ale to přece neznamená konec zábavy a dobré hudby. Kapely chystají podzimní turné a divadla se už také těší na vaši návštěvu!

 

Podívejme se tedy, co nám podzim 2018 přináší!

Festivalům ještě nedáváme zbohem, zuby si na vás totiž brousí nabitý program BUDVAR FESTU 2018! Akce se koná 22. 09. v Českých Budějovicích, kde vám den zpříjemní interpreti jako Arakain, Mandrage, Imodium, UDG, Čechomor, Citron a další. Nejlepší pivní servis, kvalitní kapely a super doprovodný program - to je Budvar fest!

Chladné večery se úplně nabízí k návštěvě divadla. Na výběr máte hned z několika. Stačí si rozkliknout program, vybrat tu správnou hru pro vás a užít si skvělý večer. Jukněte třeba na program Branického divadla, Divadla Metro nebo Hybernia, kde si můžete vybrat hned ze tří muzikálů, a to Mefisto, Doktor OX a IAGO.

Zažijte MEJDAN S RÁDIEM EVROPA 2! Bude to nářez a vy tam rozhodně nesmíte chybět! Večerem vás bude provázet Leoš Mareš, Michael C, DJ Brian a DJ Lafayette. 14. září to bude v Roxy Clubu v Třebíči žít, tak přijďte protančit celý večer v doprovodu skvělé společnosti!

Vyražte si do Ostravy na TRANCEFORMERS! Tato hvězdami nabitá noc (21.9.) vás očekává na začátku klubové sezóny v České republice. Nový koncept party nabízí nejen žádané DJs a špičkový zvuk, ale i exkluzivní zážitek v podobě industriálního prostředí, dechberoucí lasershow a jedinečné euforické atmosféry. Tam musíte být!

Teď trochu z jiného soudku. Máte rádi sport a hlavně ten adrenalinový? V tom případě si určitě nenechte 13. října ujít GCF 46 : FIGHT NIGHT III. - napínavé turnaje, které se odehrají ve Sportovní hale v Dobříši!

Období podzimu je skvělé v tom, že spoustu kapel vyráží na šňůru. Jednou z nich je třeba LUNETIC. Kapela, která koncem 90. let v Čechách strhla doslova šílenství! Kde se chlapci objevili, tam omdlévalo desítky děvčat. Frajeři s úsměvem Hollywoodských hvězd se okamžitě stali idolem všech. Dnes se vracejí na hudební scénu v podobě hudebního comebacku! Fenomén 90. let, český boyband Lunetic slaví 20. výročí na scéně a vyráží na velké vzpomínkové turné v celé parádě spolu s Martinem Kociánem. 

Další kapelou, která vyráží na turné, jsou CHINASKI. Tour naváže na již proběhlé koncerty na jaře 2018, kde se kapela představila s novými členy. A že se máte na co těšit! Mrkněte do diáře a vyberte si jeden z termínu!

Fanoušky oblíbená, hudebními kritiky oceňována, několikanásobná zpěvačka roku, ANNA K. vyráží na akustické předvánoční turné “ Světlo akusticky” a se svou kapelou vám představí nejen své, ale i nejnovější písně z jejího úspěšného alba Světlo v akustických aranžích. Buďte u toho!

Slovenská legenda ELÁN si pro vás také připravila několik koncertů. Nenechte si ujít TOUR 50 LET a přijďte si zazpívat nejznámější hity jako Neviem byť sám, Kočka, Sestrička z Kramárov, Ak nie si moja, Zanedbaný sex a spoustu dalších.

Famózní kytarista AXEL RUDI PELL přijíždí do Prahy a Zlína! Jako speciální hosté ho na turné doprovodí The Unity a Chris Bay! Silný příběh a atmosféra, strhující melodický heavy metal, to vše nabízí legendární kytarista AXEL RUDI PELL se svou kapelou.

 “Double headliner tour” TARJA TURUNEN & STRATOVARIUS s názvem “A Nordic Symphony ‘18 “ uvidíte na podzim také v Praze! Není pochyb o tom, že když se spojí metalová královna, hvězda symfonické rockové scény a bezesporu nejznámější ženský hlas z Finska Tarja Turunen včetně její kapely, s jednou nejznámější power metalovou skupinou Stratovarius, proslulou jedinečnou směsí progressive metalu a chytlavých melodií, tak se dají očekávat opravdu mimořádné věci! Dvě ikony, nejenom finské hudební scény, se totiž rozhodly vyrazit na společné turné „A Nordic Symphony '18“ a zastávka pro Českou republiku se uskuteční 21.října v Praze v hale Forum Karlín.

Do Čech také zavítá slovenská kapela DESMOD, která pochází z Nitry. Na její koncert si můžete zajít do Roxy klubu v Třebíči, a to 26. října.

Už máte lupeny na koncert MARKA ZTRACENÉHO? Na přelomu října a listopadu chystá dva pražské koncerty a pak ještě jeden brněnský. Lístků už moc nezbýva, tak neváhejte a kupujte!

A jak se říká, to nejlepší příchází na konec, tak to bude i v našem článku. Nejslavnější česká kapela LUCIE navazuje na svoje největší úspěchy a v listopadu vyráží na turné s názvem EVOLUCIE! Čeká nás dohromady 8 zastávek, tak buďte u toho s námi, bude to velké! :)