Vyhledat událost

Nový rok je tu, užijte si ho hned od začátku!

Nový rok je tu, užijte si ho hned od začátku!

S novým rokem přichází nové povinnosti, plány, plnění předsevzetí, ale v neposlední řade i čas na relax a kulturu. Slíbili jste si do nového roku, že budete více času trávit s přáteli a nesedět doma? Máme pro vás skvělé tipy!

 

Nepoznáte rozdíl! 9. března do Českých Budějovic přichází se svojí show suverénně nejůspěšnější Queen tribute kapela v České republice a jedna z nejuznávanějších Queen tribute kapel na světě! Řeč je o kapele QUEENIE v čele s Michaelem Kluchem, přezdívaným "český Freddie Mercury". Nenechte si ujít koncert kapely, která se svojí show přecestovala celý svět!

Další jízdou bude tranceová akce CITADELA! Známý německý hudební producent a DJ MARKUS SCHULZ na ní bude slavit narozeniny. Přijďte 1. února do brněnské Zoner BobyHall, kde tato událost vypukne! Zahrají pro vás i další uznávaní DJs, o zábavu tedy nebude nouze celou noc!

Vánoce jsou už sice za námi, ale na pohádku se šťastným koncem je hezká podívaná v každém ročním období. Příběh Popelky zná určitě každý z vás. Nechte se vtáhnout do děje a zajděte si na muzikál TŘI OŘÍŠKY PRO POPELKU do pražského Kongresového centra! Živí koně, kouzla a jevištní efekty. Nově jsme přidali termíny na únor a březen, tak mrkněte na celý program.

Znáte slovenskou krásku, která si říká SIMA? Ne? Chyba! Tato diva vyráží v březnu na Podla seba tour a několik zastávek ji čeká i v České republice. Těšit se můžete na úplně novou show a pecky z nového alba, které nedávno vydala. Spolu se svými tanečníky vám předvede skvělou podívanou!

Mladý známý rapper původem z Moldávie, CALIN, zavítá 15. února do Frýdku-Místku. Čerpá inspiraci k tvorbě ze svých vlastních zážitků a emocí. Nenechte si ujít koncert člena rapového labelu Comebackgang (CBG).

Nálož skvělých hudebních zážitků pro vás chystá i Music arena Nový Obzor v Mostě. V lednu to třeba odpálí rocková kapela BRUTUS, která předá štafetu skupině MŇÁGA A ŽĎORP, TROCHA KLIDU & ROBINOVI MOODOVI nebo holandskému Dj-ovi FERRY CORSTENOVI. Čeká na vás i taneční TRANCE EDITION a pro dámy speciální INTIM LADY PARTY.

Do Prahy už na jaře zamíří legendy newyorského crossoveru FUN LOVIN' CRIMINALS s novým albem Another Mimosa! Kapela, která už třetí dekádu míchá všechny možné styly, které můžete potkat v jejich rodném New Yorku, přijede v rámci velkého evropského turné 13. března do Prahy, aby ve Foru Karlín představila svůj nový počin.

A co tak zajít si na koncert mladé úspěšné kapely MIRAI, rockerů HARLEJ, punkáčů TŘI SESTRY, energických UDG nebo MANDRAGE? A to není vše! Hned 19. ledna si vás podá KAZMA se svojí ONE MAN SHOW. A kam můžete vyrazit na tyto skvělé akce? Odpovědí je ROXY CLUB v Třebíči!

"How much is the fish?" Tuto frázi snad slyšel každý z nás! Už víte o čem je řeč? Legendární německá kapela SCOOTER vyráží na tour, kde oslaví svoje pětadvacetiny. Nenechte si ujít koncert v Ostravě, Bratislavě nebo Českých Budějovicích. Zatančete si na známé pecky, které se všem vryly do paměti.

Mladá talentovaná zpěvačka, muserka a youtuberka MÍNA vyráží na tour! Na hudební scéně není žádným nováčkem. Už odmalička vystupovala v muzikálech jako např. Bonnie a Clyde, Adam a Eva nebo Svět snů Lily. Čeká vás 10 zastávek, tak si to nenechte ujít!

Rok 2019 bude ve znamení nezapomenutelných zážitků! Jsme rádi, že vám dokážeme vykouzlit úsměv na rtech a přinést do života zábavu a relax. Mějte vše pod kontrolou a sledujte náš Facebook a Instagram.

Váš TicketLIVE