Vyhledat událost

Odstartujte rok 2018 naplno! Akce, které si rozhodně nemůžete nechat ujít!

Odstartujte rok 2018 naplno! Akce, které si rozhodně nemůžete nechat ujít!

Rok 2017 se nesl ve znamení spousty různorodých událostí. Následující rok nebude o nic nudnější! Sedět doma u televize je sice pohodlnější, ale divadelní nebo hudební zážitek ve vás ještě dlouho zanechá stopu, protože "naživo je to nejlepší!"

 

Ještě než odhalíme tipy na blížící se rok 2018, připomeneme si, jak si ještě můžete zpestřit rok aktuální. Třeba v rámci právě probíhajícího tour dvou velmi talentovaných písničkářů a songwriterů Petra Aristona a Jakuba Ondry si můžete vyrazit příští pátek (15. prosince) do pražského klubu Cafe v lese. Kluky komě talentu spojuje rovněž fakt, že oba pravidelně koncertují v zahraničí a své písně skládají výhradně v angličtině.

Jestli se právě nezdržujete v našem hlavním městě, ve stejný den má pro vás připravenou skvělou podívanou i kapela Wohnout, a to v Hradci Králové. Lístky rychle mizí, proto by fanoušci této partičky neměli otálet!

Na vánoční turné, jako minulý rok, vyrazil i Petr Bende & band. Těšit se můžete na zbrusu nový program, nové obsazení, nové aranže autorských i světových skladeb a  samozřejmě i oblíbené vánoční koledy... A to je hezké zakončení roku, nemyslíte? :)

Co vás tedy čeká v roku 2018? Legendární česká hard-rocková kapela Doga vyráží v únoru na turné! Poslechnout si na něm můžete skladby z právě vydaného alba s názvem Hard Werk, podle kterého je pojmenované i celé tour. Celkem na 15-ti zastávkách budou stálými hosty spřátelené kapely Komunál a Booters.

Březen 2018 vás nenechá chladnými! 9. 3. vás zveme na čtvrtstoletí Žebříku, udílení cen nejlepším hudebním interpretům a filmovým osobnostem. Večerem vás provede dvojice Tomáš Hanák a Jitka Schneiderová. Koncertně vystoupí Michal Hrůza & Kapela Hrůzy, Olympic, Lenny, Wohnout a mnozí další.

Kapela Chinaski v roce 2017 odehrála největší halový mejdan v historii a na jaře 2018 se vydává za svými fanoušky na malá kontaktní pódia s koncertní klubovou verzí. Vy si můžete s nimi jejich hity zaspívat třeba 3 dny po sobě v Kofola Music Club v Krnově

Milovníci elektornické hudby si určitě nemůžou nechat ujít legendárního Paul Van Dyka, který vystoupí se svým novým albem From Then On 23. 3. v bněnském Bobycentru. Vstupenky jsou k zakoupení exkluzivně v sítí TicketLive! :)

Březen zakončí zbrusu novou scénou s množstvým světelných a pyro efektů kapela Traktor v KD Vltava v Českých Budějovicích. Zazní jak osvědčené skladby z posledních 3 alb, tak kusy, které kapela ještě do koncertního setu nikdy nezařadila.

Ani v dubnu se nemusíte obávat večerů u televize. Kapely Tublatanka a Citron vyráží na Souboj rebelů tour 2018! Dvě velká jména hudební scény můžete vidět na celkem jedenácti zastávkách po celé České republice. Přijďte si poslechnout známé hity i novou tvorbu dvou československých legend, které spolu začínaly na stejných podiích již před 35 lety! Kapely na turné vyrážejí s velkou pódiovou produkcí zahrnující LED stěny s animacemi a vzpomínkovými i zbrusu novými videoklipy.

Česká zpěvačka Anna K. si pro vás připravila tour s názvem Moje Světlo 2018. Přijďte s Annou oslavit život na některý ze tří velkých koncertů - 7. 4. do Ostravy, 10. 4. do Brna nebo 12. 4. do pražského Fora Karlín! 

Michael Kmeť alias Separ, známý slovenský raper, chystá velkolepou show! Separ vydal své 3. sólo album s názvem “Pancier”, které sklidilo obrovský úspěch a patří mezi jedno z nejúspěšnějších alb v tomto roce. Vy se už teď můžete těšit na zastávku v KD Vltava v Českých Budějovicích, a to 21. 4.! 

Konec měsíce bude ve znamení čarodejnic! Zveme Vás na tradiční Pálení čarodejnic, které se koná na fotbalovém hřišti v Kosmonosích. Celou akci bude moderovat a o pauzách se o Vás starat Martin Hájek - Dj a moderátor Kiss 98! Dále bude připraveno pivní městečko, samozřejmě jídelní catering a míchané koktejly, aby bylo o Vás dostatečně postaráno. Večer vám zpestří kapely Kabát (revival), Olympic, Walda Gand a Komunál.

Našlapaný začátek roku a jaro vás příjemně připraví na ještě víc nadupané léto a k němu neodmyslitelně patřící letní festivaly! A co vás čeká v létě 2018? To se dozvíte v dalším článku. :)