Vyhledat událost

Právě jsme spustili samé pecky, přesvědčte se sami!

Právě jsme spustili samé pecky, přesvědčte se sami!

Připravili jsme pro vás pár akcí, které vás určitě nenechají chladnými! Od nadupaných tanečních párty končících nad ránem, po skvělé koncerty umělců, kteří rozhodně mají co nabídnout. Mrkneme se na to!

 

Milovníci slunce, letní pohody a dobré hudby určitě ocení, že jsme přidali další termín úspěšného Přehrady festu, a to na Slapech. Festival Přehrady se koná v příjemném zázemí kempů, přímo na plážích, vodě na dosah. Užívat si tedy můžete celý víkend a k tomu se vybláznit i na koncertech kapel Chinaski, MIG21, Mirai, UDG, IMT Smile, Benovi Cristovao, Sebastianovi, Pokáčovi a dalších známých jmen. Festival se koná i na Vranově a Seči, pro více info mrkněte sem.

Nebo nejste fanoušek open-airů a máte raději kluby? Co tak oslavit společně s Xindlem X jeho čtyřicátiny koncertem? Můžete se těšit na jedinečnou koncertní show, plno zajímavých hostů a program sestavený ze všech Xindlových hitů. A že jich má na svém kontě pěknou řádku! Kdy a kde? Mejdan vypukne 28. listopadu v pražském Foru Karlín, buďte u toho!

Zajít si také můžete na královnu českých revivalů, kapelu Queenie, která vyprodává jeden sál za druhým! Nenechte si ujít přidaný koncert v Českých Budějovicích, který se uskuteční 31. května, nebo si můžete zajít 10. května do Pěnčína u Turnova.

Všechny správné rockery zveme do Retro Music Hall v Praze, kde se vám 11. dubna představí na jednom koncertním pódiu populární rockové formace Doga a Limet_All! Doga zahraje skladby z jejich posledního CD Hard werk a přidá další populární songy. Limet_All na koncertě pokřtí své nové CD. Hostem večera bude partička Five O'clock Tea, tak si tento nářez nenechte ujít!

Sedminásobný slovenský Slávik ve Valašském Meziříčí, Jablonci nad Nisou, Strážnici nebo Kutné Hoře! Víte, o kom je řeč? Kapela DESmod zahraje všechny své hity včetně těch z posledního alba s názvem Molekuly zvuku. Mrkněte na termíny a vyražte na koncert!

A co říkáte na pořádnou nálož rapu? Rest se premiérově představí se svým DJem Herbym a hlavně albem Restart fanouškům 29. března v Třebíči. Po albech Premiéra, Střepy, Restart a třeba nejnovějším label albu AKTA X se tak můžete těšit na průřez jeho dosavadní tvorbou.

Nadšenci taneční hudby také nevyjdou zkrátka, německý DJ Markus Schulz se totiž 7. června chystá vrátit do Čech se sedmihodinovým setem. Velmi populární DJ říká, že na konci povolí brzdu a začne chaos! Bude to prostě nářez jak má byt! Když s tímto programem přijel v roce 2016 do Prahy, měl okamžitě vyprodáno. Stane se tak i letos? Nepropásněte příležitost a zakupte si vstupenku už teď!

Netrefili jsme se do vašeho vkusu? Mrkněte na další akce TicketLIVE a určitě si vyberete tu svou!

Váš TicketLIVE