Vyhledat událost

Vánoce a konec roku se blíží a vám patří tisíceré díky!

Vánoce a konec roku se blíží a vám patří tisíceré díky!

A je to tady znovu! To krásné zimní období plné radosti, dárků a oslav. 2018 je rokem, kdy s vámi trávíme už třetí Vánoce. Tři roky vám děláme úsměv na tváři a není přece nic důležitějšího než spokojení zákazníci.

 

Děkujeme vám za vaši důveru a přízeň, bez vás by to nemělo smysl. TicketLIVE roste kosmickou rychlostí a vy na tom máte velké zásluhy.

Tento rok máme za sebou spoustu skvělých akcí a my věříme, že jste si všechny užili, jak se patří. Připomeňme si, jak hezký byl tento rok. Třeba legendární kapela LUCIE vydala po 16ti letech nové album EvoLucie a vyrazila na turné. A že to byla podívaná! Také kapela CHINASKI projezdila celou republiku se svými hity, nebo skvělá zpěvačka ANNA K. pojala turné akusticky.

wight=100%

LUNETIC opět vyrazil na šňůru a jako za starých časů kluci rozohnili spoustu dívčích srdcí. Slovenská kapela ELÁN slavila 50 let a spoustu z vás s nimi. Všichni jsme si zazpívali známe hity, které jsme ještě dlouho poté nemohli dostat z hlavy. Míváte to po koncertech stejně? :)

100%

A to není vše! Spoustu skvělých umělců ve vás zanechalo skvělé zážitky, třeba MAREK ZTRACENÝ, kapela DOGA, MICHAL DAVID a v neposlední řadě světové jména jako AXEL RUDI PELL, TARJA TURUNEN & STRATOVARIUS, WITHIN TEMPTATION a další.

Léto bylo také plné nezapomenutelných zážitků. Zažili jsme společně mnoho festivalů plných dobré hudby a pozitivní atmosféry. Jak jste si užili třeba LÉTOFESTY? Nebo zbrusu nový festival PŘEHRADY FEST?

VYSOČINA FEST, POLANKA FEST, JAMROCK nebo PLECHOVKA FEST určitě také nezaostávají. Mysleli jsme i na nejmenší. POHÁDKOLANDY přinesly spoustu her, zábavy a pohádkových postaviček. 

Divadlo a muzikály nám také nejsou cizí. Originální MUZIKÁL TŘI OŘÍŠKY PRO POPELKU vás ohromil natolik, že jsme přidávali nové a nové termíny. Už nyní si můžete zakoupit svoji jarní pohádkovou dávku.

Spoustu skvělých interpretů už chystají jarní a letní turné, takže nemusíte zoufat, jestli jste tento rok nestihli své oblíbence. LUCIE po velkém úspěchu znovu vyráží na šňůru, také kapela CHINASKI připravuje koncerty v letních amfiteátrech. Legendární KABÁTi vás nenechají chladnými s monstrózní propracovanou show a nekompromisním zvukem. Ten, kdo má raději taneční hudbu si také přijde na své. Německý SCOOTER totiž přijíždí do Ostravy, Českých Budějovic a Bratislavy!

100%

Zima ma své kouzlo a pro její příznivce máme parádní akci! Světový pohár v BIATLONU 2018 v Novém Městě na Moravě začíná už ve středu 19. prosince 2018 a vy máte možnost užít si nezapomenutelnou atmosféru závodů v různych disciplínách.

A pořád nekončíme! Mnoho dalších a stejně skvělých akcí najdete na www.TicketLIVE.cz!

Pokud si ještě lámete hlavu nad vánočními dárky, řešení je jednoduché... VÁNOČNÍ VOUCHERYZ pohodlí domova snadno nakoupíte VOUCHER s platností 1 rok, který lze použít na jakýkoliv koncert, představení či událost na TicketLIVE.cz. Nechte obdarovaného vybrat si akci podle svých představ. Na vaše přání vám voucher zašleme poštou až domů.

 

KRÁSNÉ VÁNOCE A ÚSPĚŠNÝ ROK 2019 VÁM PŘEJE

TÝM TICKETLIVE