Vyhledat událost

Vánoce, Vánoce přicházejí. A my vám děkujeme!

Vánoce, Vánoce přicházejí. A my vám děkujeme!

Máme ohromnou radost, že s vámi můžeme slavit naše první společné Vánoce. Kdo by to byl řekl, že to tak rychle uteče? Díky vám to ale mělo celé daleko větší smysl.

 

Za poslední rok se toho opravdu hodně změnilo a TicketLIVE vyrostl z plenek do pořádného chlapáka. Rok to byl sice náročný, ale stál za to. Co se nám na něm tak líbilo? Konečně jsme mohli vykouzlit úsměvy na vašich tvářích, podílet se na skvělé atmoféře mnoha eventů a šířit spoustu energie.

Víme, že v tomto období je podobných děkovných článků, emailů a dopisů až příliš, tak vás nechceme dlouho zdržovat. Chceme jen od srdce poděkovat za to, že jste v tom s námi.

Rádi vás potkáváme na našich akcích a užíváme si to společně, protože moc dobře víme, že #nazivojetonejlepsi

 

 

PS: pokud ještě nemáte všechny dárky a přímo se děsíte front v obchodě, nápady nepřicházejí a nebo si nejste jisti velikostí či barvou dárečku, tak pro vás máme super řešení :) Vybere si totiž úplně každý. Vstupenky na následující akce jedou ve velkém, tak třeba udělají radost i vašim blízkým...

  • Anna K. a její pražské a liberecké vystoupení hodně táhnou. Ale ještě víc táhnou její skvělé vouchery, které pro vás přichystala (zde)
  • Vysočina fest je rok od roku lepší. Posunutí laťky čekáme i v roce 2017, bude to tradičně pecka. Xindl X, Ewa Farna, David Koller, Mandrage, Slza a spousta dalších! (zde)
  • Metronome Festival chystá něco velkého. První české festivalové vystoupení Stinga, legendy světové hudby. Bude toho ještě daleko víc. Vždyť nás čekají na pražském výstavišti celé dva dny zábavy (zde)
  • Kabát se vydává na velkou tour a my budeme u toho (zde)

 

A je toho samozřejmě ještě víc. Dopřejte svým blízkým zážitek. Vybírat můžete na www.ticketlive.cz, vstupenku si během minutky vytisknete z domova a nebo se pro ni můžete stavit na jedné z našich více než 120 poboček