Search events

Anna K. vydává nové album a chystá tour

Anna K. vydává nové album a chystá tour

Možná jste na vrchlabskou rodačku poslední dobou narazili spíše ve spojitosti s taneční televizní soutěží a jistě se i ptali, jak to vypadá s její hudební kariérou. Máme pro vás samé dobré zprávy…

 

Ze zpěvačky samotné poslední dobou přímo vyzařuje pozitivní energie a i ona sama se v tomto smyslu ráda vyjadřuje. Projevilo se to i na výběru názvu pro její nové album, jehož vydání je naplánované na únor.

„Bude se jmenovat Světlo, protože teď mám období konečně plné světla a tak vám chci z něj kousek předat.“

Stejně jako zpěvačka samotná, tak i obal alba září. Barevné provedení naznačuje, že se můžeme těšit na parádní a rozmanitou hudbu, kterou fanoušci vyhlíželi přes 5 let.

 

Albem to však nekončí, Annu K. můžete vidět i live! Chystá totiž turné po celé České republice, kde navštíví několik divadelních sálů společně se svou šestičlennou kapelou.

Pětinásobná držitelka ceny Anděl se představí například v pražské Hybernii, kde očekáváme skvělou atmosféru nejen díky hudební stránce, ale i krásným prostorům, které zážitek ještě umocní. Vstupenky na pražské vystoupení jsou již v prodeji, více o termínu a cenách vstupenek se dozvíte zde. 

Další zastávkou bude vystoupení v Liberci, i pro tento termín si už můžete vybrat svá sedadla.

Anna K. myslela i na radost pod stromečkem. Uvedla totiž své dárkové poukazy, o které se strhl velký zájem. Ptáte se proč? Odpověď je jednoduchá – kromě toho, že jsou graficky krásně zpracované, tak obdržíte i osobní věnování od autorky a podepsané CD (případně i LP). A třešnička na závěr? Deska vám dorazí ještě dříve, než se objeví na pultech obchodů!

 

Také už se nemůžete dočkat? Myslíme si, že se máme rozhodně na co těšit.

Teď už nezbývá nic jiného, než vám popřát krásný den a příjemnou zábavu při poslechu a sledování nejnovějšího videoklipu Vždycky se budeme znát.