Search events

Chinaski vydávají novou desku a vyráží na turné!

Chinaski vydávají novou desku a vyráží na turné!

Dva a půl roku může být pořádně dlouhá doba, své o tom vědí i fanoušci skupiny Chinaski. Od vydání poslední desky Rockfield, jež vyšla v řijnu 2014, čekali ti nejvěrnější na novou nálož hitů. A dočkají se brzy … :)

 

 

Šestičlenná skupina, v čele s Michalem Malátným, chystá již desáté album, které vyjde začátkem května a již nyní se dá tušit, že bude super. Aby ne, zkušenosti skupiny jsou obrovské a navíc ukazují, že i po tak dlouhé kariéře ze sebe na každé další desce dokážou vymáčknout něco navíc a stále umí zaujmout novou a originální tvorbou. O albu Není nám do pláče si můžete přečíst několik řádků na www.chinaski.cz a vlastně se v nich dozvíte i to nejdůležitější. „Bude to velký a bude to dobrý!“

Nevíme proč, ale i toto krátké vyjádření nám dává pocit, že Chinaski své desce hodně věří. A pokud jí věří samotná skupina, tak to prostě velký a dobrý bude :)

Chinaski navíc nenechali nic náhodě a na albu se opravdu dost nadřeli. Natáčení trvalo přes rok, cestovali přes celý svět, aby mohli nahrávat v těch nejlepších podmínkách a s těmi nejlepšími lidmi v oboru. Která česká kapela se může pochlubit tím, že svou desku dávala dohromady ve Velké Británii, Spojených Státech a Austrálii? Dávají si záležet na každém detailu, což se jim již mnohokrát v minulosti vyplatilo a právě proto kapela slavila úspěchy s každou vydanou deskou.

Nám se ale líbí přesah desky. Ona to vlastně nebude jen deska. Je to něco víc, něco pro lidi. Není nám do pláče motivuje lidi být šťastný, užívat si a šířit pozitivní energii kolem sebe. Vznikla tak galerie #neninamdoplace, které můžete být součástí i vy. Použitím hashtagu na Instagramu se váš příspěvek zobrazí přímo na stránkách Chinaski. A to se vyplatí! :)

 

#neninamdoplace #chinaski #konecnedomu #novadeska #gangvocal

Příspěvek sdílený Chinaski Official (@chinaskiband),

Tip: A nás na Instagramu sledujete? ;)

A to nejlepší na konec. Deska bude velká a dobrá, to už víme. Čeká nás ale ještě něco většího a lepšího. Není nám do pláč tour 2017! 8 měst, 8 koncertů, 8 důvodů k radosti. Všichni dobře víme, že #nazivojetonejlepsi

Ostrava, Zlín, Hradec Králové, Brno, Jihlava, České Budějovice, Liberec a na závěr i Praha. Říjen – listopad. Co víc dodat? Snad jen, že lupeny seženete právě u nás! – více informací o termínech a cenách vstupenek

Pokud se vám nechce čekat až do října na živé vystoupení, tak není nic jednoduššího, než si udělat radost už teď a předobjednat si album Není nám do pláče, které seženete jen u nás a navíc ve speciální limitované edici.

 

Není nám do pláče,

Tým TicketLIVE