Search events

Lucie chystá album EVOLUCIE. Čeká nás i turné!

Lucie chystá album EVOLUCIE. Čeká nás i turné!

Pro fanoušky jedné z nejslavnějších českých skupin, Lucie, bylo posledních šestnáct let opravdu dlouhých. Čekalo se totiž na nové album. Na konci dubna se však všichni dočkali, a radost byla hned dvojnásobná!

 

Album EVOLUCIE je naplánované na rok 2018, koncem toho samého roku nás ale čeká ještě jedna pecka - koncertní turné, které odstartuje v listopadu ostravským vystoupením. Do konce měsíce se však kapela ukáže ještě v Brně a také Praze. Dlouho ve vzduchu viselo, zda se sestava David Koller, Robert Kodym, P.B.Ch. a Michal Dvořák ještě někdy vrátí, ale všechna přání byla vyslyšena a fanoušci si nemůžou slibované aktivity skupiny vynachválit.

Všichni z členů uskupení jsou aktivní i samostatně a jejich projekty jsou úspěšné, ale fanoušci si dlouho žádali tvorbu, která je typická právě pro celou sestavu. Poslední album "Dobrá kočzka která nemlsá" vyšlo v roce 2002 a od té doby se toho kolem Lucie moc neudálo. V posledních letech jsme je mohli vidět na několika vystoupeních, ale nové skladby jistě dodají koncertům šťávu a kapela bude moci potvrdit svou pověst, kdy v dobách své největší slávy sbírala jedno ocenění za druhým. Mezi největší úspěchy patří vítězství ceny za nejlepší kapelu dvacetiletí, kterou Lucie získala v roce 2011.

 

 

Mezi členy panuje dobrá nálada a mají velkou chuť tvořit. To nás samozřejmě těší a sami už se nemůžeme dočkat, protože tohle bude velký!

Vstupenky jsou již nyní v předprodeji a docela nám ta sedadla mizí, tak neváhejte :) - více informací o vstupenkách a termínech