Search events

První léto v režii TicketLIVE

První léto v režii TicketLIVE

Během našeho prvního léta jsme procestovali celou Českou republiku a navštívili mnoho akcí. Nechyběly samozřejmě festivaly, kongresy a firemní události. A všude to pořádně žilo!

 

Život není jen zábava, ale patří k němu i práce. Vše však může být o dost jednodušší, když je vaše práce i pořádnou zábavou. Své o tom vědí i účastníci kongresu isprs, jenž se konal tentokrát v Praze, kongresovém centru. Největší experti z oboru snímání země se celý týden nejen vzdělávali, ale i si předávali zkušenosti, poznávali se a bavili se. Pokud se chcete o události dozvědět více, tak se nezapomeňte podívat do článku Kongres isprs 2016 očima návštěvníka.  

 

A když už jsme u té práce, tak se můžeme podívat na to, jakým způsobem trávili společný víkendový den lidé ze společnosti Bosch. Sešli se totiž všichni v jihlavském amfiteátru, aby si užili parádní den, kde se kromě skvělé hudby zabavili i u atrakcí pro mladé i dospělé. Testování hasičských dovedností, závody na motokárách, kuchařská show a mnoho další zábavy. Mezi účinkujícími se objevili například Chinaski a Aneta Langerová.

 

Ještě chvíli zůstaneme na Vysočině. V Jihlavě se totiž konal další ročník Vysočina festu a i tentokrát se účastníci měli na co těšit. Kromě skupiny Kabát, se na pódiu ukázali i Chinaski, Jelen, Tři sestry, MIG 21, Olympic a mnoho dalších. Tolik kvalitní hudby a doplňkového programu přilákalo opravdu mnoho fanoušků. Letos se totiž podařilo amfiteátr vyprodat. Ale kdo by se divil, v tak krásném počasí a mezi tolika pohodovými lidmi :)

 

nezapomeňte se podívat na minutové video, ukazující skvělou atmosféru festivalu ...

 

Další zastávkou byl Polanka fest, který je specifický tím, že se koná v areálu koupaliště. Poslední červencový víkend jste mohli v Třebíči narazit opět na téměř vyprodaný areál. Pod pódiem to opravdu vřelo, lidé se bavili a vystupující ještě víc. Posílali totiž do hlediště obrovkou energii a diváci s ní skvěle pracovali. Škoda, jestli jste to nezažili na vlastní kůži. I přesto se podívejte na pár fotek, které vám prozradí, jak to letos na Polance žilo. A kdo že to na pódiu pořádně rozjížděl? Například MIG 21, Horkýže slíže či Wohnout. 

 

A hned několik zastávek jsme absolvovali v rámci festivalu Z lásky k hudbě, kde jsme navštívili města jako Ústí nad Labem, Příbram, Mikulov, Karviná, Karlovy Vary a Olomouc. Pokud jste vyrazili za zábavou v některých z těchto měst, tak jste jistě nemohli přehlédnout Janka Ledeckého, Děda mládek illegal band, Wanastowi vjeci, ATMO music, No Name, Xindl X a několik dalších interpretů.

 

Jak se vám naše první léto líbilo? My jsme si ho náramně užili. Během všech akcí jsme v součtu odbavili téměř 100 000 návštevníků. Že jste na žádné naší akci ještě nebyli? Nevadí, mrkněte na aktuálně pořádané akce a nebo si rezervujte své místečko na některém z nadhcházejících festivalů.