Search events

The Snuff podepisují kontrakt se světoznámým manažerem

The Snuff podepisují kontrakt se světoznámým manažerem

"Po 30 letech v showbyznyse si myslím, že jsem opět narazil na obrovský talent. Budu rád, když se mi podaří zúročit roky práce s Guns N' Roses a pomohu těmto chlapcům v hudebním světě, tato kapela patří na velká pódia.", říká manažer Doug Goldstein

 

A kdo že je vlastně Doug Goldstein? Manažer, který za svou kariéru spolupracoval kromě Guns N' Roses také s Xzibitem, Anthrax a dalšími. Nyní se věnuje bývalému členovi legendární skupiny Van Halen, Mitchi Melloyovi. 

 

 

The Snuff, modern rocková pražská kapela, si vyzkoušela, jaké je to vystupovat po boku velikána jakým Mitch bezpochyby je, na turné po Skandinávii, kdy navštivili Oslo, Stockholm a také Kodaň.

Toto však není jediný úspěch, v posledním roce se kapela objevila i v rámci festivalu Woodstock, jehož návštěvnost se blíží k milionu lidí. Na hlavním pódiu se vystřídali s kapelami jako například Apocalyptica, Molotov či Circle.

Mladíci z kapely si spolupráci s Dougem pochvalují a věří v úspěchy. Po obdržení pozvánky na tiskovou konferenci The Snuff a Mitche Malloye, jsme tušili, že se chystá něco velkého. Nyní už ale víme, že se máme opravdu na co těšit. Mezi dalšími zastávkami můžeme totiž počítat s Řeckem, Portugalskem, Španělskem či Německem.

 

zdroj fotografií: musicmap.tv