Vyhledat událost

Buďte v obraze a nenechte si uniknout žádnou akci! Co je u nás nového?

Buďte v obraze a nenechte si uniknout žádnou akci! Co je u nás nového?

Každý týden u nás přibydou nové akce, koncerty, letní či zimní festivaly, divadelní představení a události všeho druhu. Vybrali jsme pro vás pár z nich, které byste si rozhodně nechtěli nechat ujít. Co vás tedy čeká?

 

Pražské DIVADLO METRO má nabitý program! Téměř každý den si můžete zajít na představení Life is Life, Deja Vu, Na výlete v iSvěte nebo Ulici plnou kouzel. Divadlo Metro vám i vašim dětem poodhalí, v čem spočívá jeho kouzlo a pokud budete chtít, můžete si na vlastní kůži vyzkoušet, jaké to je být černodivadelním hercem!

Skvělý hudební zážitek vás čeká hned na přelomu února. Zajděte si na rockové evergreeny s doprovodem symfonického orchestru! Koncert s názvem ROCKSYMPHONY můžete vidět jak v Praze, tak i v Brně a Ostravě. Hlavní hvězdou večera je opět Marta Jandová, která je jednou z nejlepších českých zpěvaček. Jana Toužimského tentokrát vystřídá Václav Noid Bárta, jenž spolupracuje na poli populární a rockové hudby jako skladatel, aranžér a zpěvák s předními českými hudebníky. Orchestr filharmonie bude řídit Viktor Kozánek. Uslyšíte známé skladby od klasik jako jsou Metallica, ZZ Top, Nazareth, Led Zeppelin, Europe, Deep Purple, Black Sabath nebo Scorpions!

Máte rádi elektronickou taneční hudbu? V pátek 9. března Výstaviště Flora přivítá jednodenní hudební elektronický festival nadupaný širokým spektrem tanečních žánrů, na kterém si na své přijdou zarytí fanoušci české klubové scény a především milovníci sofistikované francouzské elektronické taneční hudby. Samotné srdce Hané totiž navštíví dva zástupci francouzského labelu HUNGRY MUSIC, producenti WORAKLS (FR) a STEREOCLIP (BE)! Nenechte si ujít tuto našlapanou taneční session!

Němečtí post rockeři LONG DISTANCE CALLING vyráží na turné! Už za necelý měsíc kapela vydá novou deskou "Boundless", ve které se vrací k původnímu soundu - žádný host, žádný vokál a jen čisté a technicky náročné party, jak jsou fanoušci zvyklí. Inu posuďte sami, tento jedinečný koncert pro hudební fajnšmekry lze shlédnout 10. března v klubu Nová Chmelnice v Praze. Tak buďte u toho!

Nebo máte radši něco tvrdšího? V tom případě 30. března vyražte do Chotěboře, kde to na jednom pódiu rozbalí metalové kapely KOMUNÁL a TRAUTENBERK! Veřte, že kouzlu jejich zábavného metalu lehce propadnete!

Ani se nenadějeme a venku nás bude vítat jaro! Odstartujte festivalovou sezónu s Chinaski, s nadějnou popovou kapelou Mirai, všemi cenami ověnčenou Lenny, úspešnými slovenskými Horkýže Slíže, zpěvákem Markem Ztraceným, který nedávno vyprodal Forum Karlín, nebo s písničkářem Pokáčem či Voxelem! A kde na vás čeká takto nabitý program? 21. dubna si rozhodně nenechte ujít největší jarní hudební událost v severních Čechách - ÚSTECKÝ MAJÁLES!

Pár dní na to přijede do České republiky nejslavnější tributní kapela THE AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW! Nejprve 29. dubna vystoupí v Ostravar Aréně v Ostravě a poté se představí 1. května v Amfiteátru Lochotín v Plzni. Bude to zároveň první open-air představení Pink Floyd Show pod širým nebem u nás. K této velkolepé oslavě třicetiletého vzdávání holdu slavné muzice Pink Floyd, TAPFS představí turné s názvem “Time“, pojmenovanému podle jedné z nejznámějších písní z kultovního alba Dark Side Of The Moon, během kterého vám zahrají nesmrtelnou hudbu ze všech období legendární kapely Pink Floyd. Čeká vás opět velkolepá živá show s nejmodernějšími světelnými efekty, lasery, speciálně navrženými projekcemi a animacemi promítanými na obrovské kruhové obrazovce, nafukovacími postavami ikonických pinkfloydovských alb a samozřejmě deset vynikajících hudebníků a zpěváků. A to stojí za účast, no ne? :)

RINGO STARR právě oznámil svůj návrat do Evropy po dlouhých 6 letech! Jeho turné bude mít celkem 21 zastávek. Naštěstí se nevyhne ani České republice, kde 19. června vystoupí se svým All Star Bandem v pražském Kongresovém centru. All Star Band v Ringově pojetí znamená skutečně kapelu plnou hvězd bez přehánění. Posuďte sami. Colin Hay (Men At Work), Graham Gouldman (10cc), Steve Lukather (Toto), Gregg Rolie (Santana, Journey), Warren Ham (Kansas, Olivia Newton - John), Gregg Bissonette (David Lee Roth, Joe Satriani, Bee Gees). Na koncertě také zazní všechny zásadní hity The Beatles! Buďte při tom!

V půlce června do Karlových Varů v rámci svého letního Open air tour 2018 zavítá český zpěvák a skladatel MICHAL DAVID. Jako hosta si přivede mladou zpěvačku Markétu Konvičkovou. Zazpívejte si spolu s Michalem jeho známe hity jako třeba Discopříběh, Decibely lásky, Nonstop, Poupata nebo slaďák Nenapovídej!

Nevíte co s programem pro vaše děti? Vemte je na festival s magickým datem, a to 18. 8. 2018. To se přece musí oslavit! Staňte se piráty a pirátkami a určitě přijďte na DEN PIRÁTŮ do Jihlavy. Budete prolézat podpalubním bludištěm a hledat východ  z obrovské slámové lodi, skákat z lávky do bazénu, soutěžit s profesionálními sportovci. Tolik atrakcí jste ještě neviděli. A koho to už nebude bavit, může jít zpívat a tančit. Kdo bude mít štěstí, vyhraje zájezd k moři pro celou rodinu. V rámci hudebního programu vystoupí kapely: SLZA, MIRAI, MICHAL NESVADBA, MUZIKÁL FERDA MRAVENEC, BOMBARĎÁCI, BUCHTY A LOUTKY, VOJTA VRTEK, VÍTA MARČÍK a další.

Tak otevřte své diáře a zapište si termíny, abyste nic nepropásli! Každý si určite najde to své... Na kterou akci se už teď nemůžete dočkat? :)