Search events

Co chystá Vysočina na rok 2017?

Co chystá Vysočina na rok 2017?

Zbývá už jen posledních pár týdnů a pomalu se přehoupneme do roku 2017. Proto vám přinášíme informace o prvních událostech pro následující rok. Dnes jsme vybrali oblast, kde se každoročně konají skvělé akce.

 

 

Na Vysočině to prostě žije. Účastníci koncertů a festivalů se chodí vážně bavit a to nás těší. Už teď máme na seznamu pár akcí, které vám můžeme doporučit.

 

Vysočina fest

V posledních letech si tento festival vybudoval opravdu skvělou pověst. Čím to?

Každoročně se tu totiž sjíždí ty nejlepší české a slovenské kapely. A když říkáme nejlepší, tak opravdu myslíme nejlepší! Kabát, MIG 21, Chinaski, dále i Olympic a mnoho dalších. I v roce 2017 se máme během druhého červencového víkendu na co těšit. Místo konání je jasné - jako každý rok se hudba rozezní po areálu jihlavského amfiteátru. 

Kdo vystoupí na příštím ročníku? Už teď známe parádní jména! Mandrage, Ewa Farna, Rybičky 48, Iné kafe a také Desmod. Samozřejmě se line up bude ještě hooodně rozrůstat a toto je jen začátek. Přibude spousta dalších velkých jmen a jako každý rok nás čeká skvělá show. 

A vstupenky? Jasně, už jsou v prodeji. Víte, že hrajeme fér, takže vám radíme dobře - čím dřív lupeny koupíte, tím víc ušetříte! Začíná se na krásných 750 korunách, což je za tři dny zábavy naprosto super. Samozřejmě vás nečekají jen koncerty, ale i spousta doprovodného programu a ještě více zábavy.

 

Polanka fest

Už jste zažili festival v areálu koupaliště? Ne? To chcete :)

Loňský ročník byl premiérou této události. Ihned po skončení už se ale objevilo mnoho dotazů, jestli bude i další ročník. A bude. Bylo to totiž skvělé a my máme jeden cíl - bavit vás. Takže se připravte i na poslední červencový víkend, protože to v Třebíči pořádně rozjedeme.

Letos udělali na pódiu parádu napříkad Wohnouti, Horkýže slíže a nebo MIG 21. Na následující ročník už máme několik účinkujících. Jistě vás potěší přítomnost Xindla X a Visacího zámku, vystoupí i Vypsaná fixa či Iné kafe. I u této události budou další kapely přibývat, určitě sledujte stránku události, ať o nic nepřijdete.

Vstupenky už pomalu mizí. Přecijen - kdo by to za tři stovky nechtěl zažít? ;)

 

A nakonec pro vás máme jeden tip: věděli jste, že mezi nejoblíbenější vánoční dárky patří různé poukázky a vstupenky? Proč si tedy Ježíška nevyřešit s předstihem u nás? :)