Vyhledat událost

Už máte plány na léto 2018? Máme pro vás hned několik tipů!

Už máte plány na léto 2018? Máme pro vás hned několik tipů!

Venku je sice chladno, poletuje sníh, vánoční nálada panuje v každé domácnosti... Ale kdo by si jen na chvíli nechtěl odskočit někam do tepla za sluníčkem nebo nepomyslel na to, co mu přinese léto 2018!

 

Na co se tedy můžete těšit?

První letní měsíc odstartuje už známý METALFEST OPEN AIR v plzeňském Amfiteátru Lochotín. IX. ročník přinese tři dny plné té nejlepší světové metalové muziky, zábavy a pohody! Metalfest v Plzni je už velmi uznávanou metalovou tradicí. Fanoušci si tento festival našli a oblíbili nejen pro jeho skvělou hudební dramaturgii mnoha žánrů metalu, ale i pro jeho jedinečné přírodní prostředí, ve kterém se koná. Krev ve vás rozproudí třeba kapela NIGHTWISH, APOCALYPTICA, ELUVETIE, LACUNA COIL, SONATA ARCTICA, FREEDOM CALL, EQUILIBRIUM, KATAKLYSM a spousta dalších skvělých interpretů.

Severní Čechy také přinesou skvělý kulturní zážitek, a to v podobě dvoudenního festivalu dobré nálady a pohodové hudby - PLECHOVKA FESTU 2018! Uskuteční se ve Cvikově, a to druhý červencový víkend 6. - 7. 7.2018. Můžete se těšit na kapely jako MANDRAGE, NO NAME, O5 Radeček, Krucipüsk, UDG, Davida Kollera, Jakuba Děkana, rapera Lipa nebo Separa a mnoho dalších!

Ti, kteří si rádi kulturní zážitek oživí i vodními radovánkami, by si neměli nechat ujít první český festival u vody - PŘEHRADY FEST! Kromě hudebních vystoupení populárních kapel, je to především víkend plný aktivit a zážitků. Divadla, dílničky, bubnování, workshopy, setkání s kapelami, ale také pláž, koupání, vodní sporty a další kupa vodních radovánek. Vyrazit si můžete 20. - 21. 7. na Slapy nebo třeba 3. - 4. 8. do Vranova. Na obou místech vám víkend spříjemní kapely jako Chinaski, Tomáš Klus, Jaroslav Uhlíř, Marek Ztracený, Sebastian, UDG, Mirai, Banjo Band Ivana Mládka, Nebe, O5 & Radeček, Voxel, Pokáč a Jakub Děkan. Vaše děti budou mít také o zábavu postaráno. Čeká na ně kouzelník, skřítek Lumpína, bublinová show, skákací hrady a různé soutěže!

Žít to bude samozřejme i na Moravě, a to konkrétně 27. - 28. 7., kdy si můžete vyrazit do Tvrdonic na 2. ročník úspěšného hudebního openairového festivalu - MORAVA MUSIC FEST. Během dvou dnů se na jednom pódiu vystřídají interpreti, jako jsou např. O5&Radeček se speciálním hostem Márií Čírovou, UDG, MIRAI, Adam Ďurica, Atmo Music, Inekafe, Leon a na další interpreti. Festivalovou novinkou bude speciální stage s unikátním krytým podiem - PLANETÁRIUM s 3D projekcí, kde budou koncertovat NEBE a vybraní interpreti.

Na Moravě to také 11. 8. rozbalí jedna z nejúspěšnějších českých kapel - CHINASKI. Vyražte si do Amfiteátru Zámek ve Strážnici a zazpívejte si spolu s kapelou jejich nesmrtelné hity!

Filmových fanouškům by rozhodně neměl uniknout festival SOUNDTRACK PODĚBRADY, který opět symbolicky uzavře letní prázdniny velkou oslavou filmové hudby a multimédií. Přijďte poslouchat očima! Můžete se opět těšit na úvodní megakoncert v Soundtrack stanu - Hlavní stage, který ve čtvrtek večer otevře celý festival - svátek filmových soundtracků. Další dny se v modrém stanu představí čeští i zahraniční interpreti slavných filmových a seriálových melodií, uvede se pohádkový program a každý den bude zakončen velkou afterparty.

Podzim a zima také nezůstanou spát. Nesmrtelnému ELÁNU bude totiž 50 let! Oslavy zakončí československým turné a koncertem v O2 areně. Poprvé v padesátileté historii kapely nabízí Elán fanouškům na turné omezený počet vstupenek Meet and Greet, které jim zaručí kromě setkání s kapelou i možnost vidět zvukovou zkoušku, získat lepší místa a další výhody. Jdete do toho? Na výběr máte z deseti zastávek v Čechách nebo na Slovensku. Ale pozor, vstupenky rychle mizí! :)

Nejslávnější česká kapela LUCIE plánuje návrat na koncertní pódia! 4 legendy - David Koller, Robert Kodym, P.B.CH. a Michal Dvořák navazují na svoje největší úspěchy s novým zvukem a ve spolupráci s těmi nejlepšími ve svých oborech jak od nás, tak ze zahraničí. Lucie vydá po šestnácti letech nové řadové album EVOLUCIE, které vám představí v pěti velkých městech v Čechách i na Slovensku.

Legendární elektronický indoor festival spustil prodej vstupenek na svůj 44. díl! Ten se po vyprodaném 18. výročí uskuteční opět v brněnském Bobycentru, a to poslední pátek listopadu 2018, tedy 30. 11. Čekají nás 3 pódia plná skvělých jmen taneční scény a neopakovatelná atmosféra, kterou má pouze APOKALYPSA

Konec roku bude ve znamení holandské symphonic metalové stálice WITHIN TEMPTATION, která s velkou radostí oznamuje své plány na příští rok! Členové party pracují na novém albu, které hodlají představit v 33 městech a 18 zemích! Toto turné ukončí vůbec nejdelší tour přestávku v historii kapely. Po dvou letech odpočinku s rodinou vytvořila zpěvačka Sharon den Adel sólové album „My Indigo“ a začala pracovat na novém v pořadí už sedmém albu kapely. Na konci příštího roku se tedy můžeme těšit na představení dalšího skvělého alba oblíbené party. K LIVE představení kapela připravuje úchvatnou a zbrusu novou show, kterou si nesmíte nechat ujít! Jejich jediný koncert pro Českou republiku v rámci EUROPEAN TOUR 2018 se uskuteční 11. prosince v hale Forum Karlín v Praze.