Vyhledat událost

Slunce, voda, skvělá hudba a dobré pití - to všechno tě čeká v létě 2018!

Slunce, voda, skvělá hudba a dobré pití - to všechno tě čeká v létě 2018!

Už máš odpověď na tu typickou otázku tohoto období - "Jaké máš plány v létě?". Ještě ne? My pro tebe jednu máme! Co tak léto nabité skvělou hudbou, sportem a vodními radovánkami? Čti dál a dozvíš se, co jsme letos pro tebe připravili...

 

V naší nabídce přibyla nová kategorie a ne jen tak ledajaká! Pod kategorií "BLÍŽÍ SE..." najdete všechny akce dle data konání, žádná událost vám tedy už nemůže uniknout mezi prsty! Podívejme se, co nás čeká v příštích dnech, týdnech a měsících.

Už tento pátek svoji vesmírnou loď odstartuje kapela NEBE, a to na 750. výročí nejstarší restaurace v České republice - Jaškovské krčmy. Nebo také MICHAL DAVID to se svými hity odpálí v Moravských Budějovicích a týden na to v Karlových Varech. Přijďte si spolu s ním a Markétou Konvičkovou zazpívat známé pecky jako Nonstop, Discopříběh, Každý mi tě, lásko, závidí, Největší z nálezů a ztrát, Nenapovídej a spoustu dalších. Zažijte 19. června v pražském Kongresovém centru kousek nejslávnější kapely v dějinách - The Beatles! Bubeník RINGO STARR i se svým All Star Bandem vám zahrají největší hity této známe čtveřice a nespočet dalších!

Spolu s létem tady máme i POHÁDKOLAND, který to má namířené hned do 5 míst v České republice. Spoustu zábavy, oblíbených dětských show, atrakcí, různé divadélka, mnoho oblíbených pohádkových postaviček, spoustu soutěží a činností s animátory a to vše na jednom místě a v jeden den! Mrkněte do diářů, vemte děti a užijte si to! První červencový víkend je plán jasný... VYSOČINA FEST! Už od čtvrtka začíná smršť toho nejlepšího z české hudební scény. Nenechte si ujít koncerty kapel jako třeba Kabát, Chinaski, Divokej Bill, Wanastowi Vjecy, MIG21, Arakain s Lucií Bílou, Davida Kollera, Mandrage, Jelen, Vypsaná Fixa, Poetika, Monkey Business a spoustu dalších!

Dvoudenní festival zábavy a pohodové hudby PLECHOVKA FEST na vás ten stejný víkend čeká v Cvikově. Můžete se těšit na kapely jako Mandrage, No Name, O5 Radeček, Krucipüsk a mnoho dalších! Metalový nadšenci pozor! Od 12. do 15. července v známém areálu Likérky ve Vizovicích proběhne už XVI. ročník medzinárodního openairového festivalu MASTERS OF ROCK! Vystoupí hvězdy jako Halloween - Pumpkins United, Gene Simmons Band, Dirkshneider, Powerwolf, Amorphis, Doro, Kamelot,...

Užijte si společne s námi LÉTOFEST 2018! 8 festivalů po celé ČR. Akce pro celou rodinou, dětský program a zábava celé dva dny spolu s kapelou Kabát, Wanastowi Vjecy, Davidem Kollerem, MIG21, Michalem Hrůzem, Markem Ztraceným, Annou K. nebo Sebastianem. Zažijte vodní radovánky a víkend plný aktivit na PŘEHRADY FESTU! K tomu skvělá hudba a máme tu ideální víkend, no ne? Chinaski, Tomáše Kluse, Marka Ztraceného, UDG, Sebastiana, kapelu Mirai, Nebe nebo Jaroslava Uhlíře můžete vidět 20. - 21. 7. na Slapech nebo 3. - 4. 8. ve Vranově.

Co nás čeká na Moravě? Třeba 27. - 28. července 2. ročník openairového festivalu MORAVA MUSIC FEST! Během dvou dnů se na jednom pódiu vystřídají interpreti jako jsou například O5&Radeček se speciálním hostem Márií Čírovou, UDG, MIRAI, Adam Ďurica, Atmo Music, Inekafe, Leon a další. Vojta Dyk a B-Side Band vystoupí 4. srpna společně v Zámeckém parku v Třeboni a předvedou svou úžasnou show na "čerstvém vzduchu".

Na LÁSKYPLNÉM FESTIVALU 11. srpna se láska objeví v různých formách, stěžejním bude samozřejmě láska mezi lidmi, láska k dětem, k rodičům. Dalším tématem bude láska k cestování, poznávání, k cestě i cíli samotnému. Sobotním programem vás provede i Ewa Farná, Ben Cristovao, Cavalier, Poetika nebo Jakub Smolík. Festival neuvěřitelných atrakcí a překvapení, to je DEN PIRÁTŮ. Akce s magickým datem 18. 8. 2018. To se přece musí oslavit. V rámci hudebního programu vystoupí kapely: Slza, Mirai, Michal Nesvadba, Muzikál Ferda Mravenec, Bombarďáci, Buchty a Loutky, Vojta Vrtek, Víťa Marčík a další.

Na neděli 19.8.2018 od 20:00 si pro Vás agentura Pragokoncert připravila jedinečný a exkluzivní hudební zážitek. Do Rožnova pod Radhoštěm totiž v rámci Valašského Divadelního Léta 2018 zavítá charismatický muzikant a vynikající herec VÁCLAV NECKÁŘ se svou skupinou Bacily za doprovodu smyčcového kvarteta. A co třeba RADIOFEST? Největší rodinný festival na severu Čech! Letní kino v Ústí nad Labem se 26. srpna promění v ráj všech milovníků hudebních festivalů. Proběhne další ročník festivalu Fontána RadioFest Labské léto. Vystoupí kapely Mandrage, Slza, Jelen, Tomáš Klus, Divokej Bill a Michal Hrůza.

Zakončete léto stylově a to s Mezinárodním festivalem filmové hudby a multimédií SOUNDTRACK PODĚBRADY! Festival nabídne unikátní interaktivní zážitek pro všechny věkové skupiny - kombinaci hudby a moderních technologií včetně video projekcí a bohatého zábavného programu v lázeňském parku.

A teď trochu z jiného soudku! Zatoulejte se s Alenkou do kraje zázraků, potkejte Kloboučníka, Zajíce Březňáka, Houseňáka nebo komické dvojčata! Ti všichni na vás čekají 24. srpna v Přírodním amfiteátru Konopiště. Užijte si muzikál se Srdcovou a Bílou královnou a samozřejmě nebude chybět ani oblíbený Bílý králík. Nebo třeba Mistrovství ČR v balónovém létání! Kromě závodním letů se můžete těšit i na večerní balónovou show, bohatý doprovodný program, zábavu pro děti a večerní koncerty. To všechno 31. sprna - 1. září ve Starém Městě u Uherského Hradiště.

Na SPORT jsme také nezapoměli! Fanoušci amerického fotbalu jistě ocení CZECH BOWL XXV - FINÁLE BITTERS LIGY, které se bude konat 14. července na Městském stadionu Ostrava. Také milovníci motocyklů si přijdou na své! Grand Prix se bude konat tradičně v srpnu, 3. – 5. 8. 2018. Grand Prix České republiky patří vůbec k největším společenským a sportovním akcím konaným na území České republiky, která opakovaně každý rok přiláká desetitisíce místních i zahraničních návštěvníku.

Tak už máte plné diáře? Užijte si to! :)